Digidexo.com

Definisjon av Night Blindness

Nattblindhet er en synshemning som påvirker en persons evne til å se om natten eller i mørke. Ofte referert til som nyctalopia, er denne visuelle forstyrrelser faktisk ikke en betingelse alt på egen hånd. Det er vanligvis et resultat av en annen sak eller lidelse og innebærer helsen til øynene dine. Behandling vanligvis innebærer omsorg for den underliggende årsaken til nattblindhet å forbedre din generelle syn.

Definisjon

Hvis du lider av nattblindhet, vil du ha "normal" visjon i naturlig eller kunstig lys, men svak eller totalt tap av syn i mørke eller dårlig opplyste omgivelser. Normalt syn betyr rett og slett evnen til å se, selv om du kanskje lider av nærsynthet, langsynthet eller en annen visjon problemet; Men din visuell persepsjon avtar når lyset forsvinner rundt deg.

Årsaker

For de fleste er nattblindhet et resultat av nærsynthet, en tilstand som påvirker fokus på objekter i det fjerne. Denne spesielle lidelse er mer kjent som nærsynthet. Men nærsynthet er ikke den eneste grunnen til at du kan oppleve nattblindhet, kan du også ha en økt vanskeligheter med å se i mørket på grunn av sykdommer i netthinnen, grå stær, grønn stær medisiner eller vitaminmangel.

Behandling

Som nevnt tidligere, er nattblindhet ofte behandles ved å løse den underliggende årsaken til synshemming. Når nærsynthet er den skyldige, kan du trenger briller eller en ny resept for briller. Med sykdommer i netthinnen, kan tonede glass dagtid holde nattblindhet fra forverring. Katarakt kirurgi kan behandle nyctalopia om dette er årsaken. En annen resept kan være nødvendig hvis din glaukom medisiner svekker nattsynet. Selv kosttilskudd som inneholder Vitamin A kan forbedre ditt syn i mørket. Behandling avhenger bare av den underliggende årsaken til tilstanden.

Egenomsorg

Mens du arbeider med nattblindhet, er det også viktig å ansette noen egenomsorg tiltak for din egen sikkerhet. Den mest betydningsfulle tiltaket innebærer kjører om natten, så unngå å gjøre det hvis det er mulig. Når du trenger å få noen plass i løpet av kvelden, verver hjelp av venner og naboer til å ta deg til din valgte plassering. Sørg for at ditt hjem - både innvendig og utvendig - er skikkelig tent

Profesjonell hjelp

Når du merker at noe er galt nattsynet, sørg for å snakke med en lege så snart som mulig. Det kan være et tegn på en alvorlig tilstand. I likhet med mange andre forhold, er tidlig diagnose ofte en viktig faktor i behandlingen.