Digidexo.com

Nedre ryggsmerter Therapy

Nedre ryggsmerter er en svært vanlig og alvorlig tilstand som ikke bør tas lett på. Det kan utløses ved å gjøre bevegelser som du ikke er vant til, som for eksempel løfte tunge gjenstander eller til og med noe så enkelt som å vri mens du får opp fra en stol. Annet enn sengeleie og tar medisiner, det finnes måter å behandle dette noen ganger ødeleggende tilstanden.

Betydning

Ifølge American Chiropractic Association, 31 millioner amerikanere lider av smerter i korsryggen på et eller annet tidspunkt. ACA rapporterer også at ryggproblemer er den nest vanligste årsaken til legebesøk.

Funksjon

Funksjonen til nedre ryggsmerter terapi er å hjelpe lindre smerter, betennelser og stress til korsryggen. Det er også brukt som et forebyggende tiltak for å holde ytterligere smerte oppstår.

Hete

Bruke varme for ryggen din vil bidra til å redusere spams, øke omfanget av bevegelse, og kan også slappe av spente muskler. En varmepute, en varm komprimere eller et varmt bad kan alle arbeide effektivt.

Forkjølelse

Ved hjelp av kaldt terapi kan være gunstig, spesielt rett etter en belastning eller forstuing. I tillegg til å lindre muskelkramper, kan kaldt komprimerer også redusere betennelse og smerte.

Identifikasjon

Akupunktur er en form for kinesisk medisin som har vært brukt til å lindre akutte og kroniske ryggsmerter. Tanken er at ryggsmerter skyldes stillestående Qi, som er indre energi. Ved å sette nåler, dette stillestående område brutt opp og Qi er i stand til å bevege seg fritt på nytt, noe som reduserer ryggsmerter.

Manipulasjon

Spinal manipulasjon er en prosess som reduserer smerte, deceases medikamenter og krever svært lite passive behandling, så som sengeleie. Byrået for Health Care Policy and Instituttet anbefaler spinal manipulasjon som den eneste trygge, effektive og drugless form for behandling for smerter i korsryggen.

Trening

Et godt treningsprogram kan være gunstig for smerter i korsryggen. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag anbefaler en rutine som inkluderer stretching, turgåing, bading og bevegelse terapi for å forbedre, koordinasjon, kroppsholdning og balanse.