Digidexo.com

Tegn og symptomer når du er 26 uker gravid

Hver uke av svangerskapet bringer med seg symptomer, hvorav noen er forskjellig fra tidligere uker. I løpet av 26. svangerskapsuke, normale babyer er ca 14 inches i lengde og om lag 1,7 pounds, ifølge kvinner Health emner. Som barnet fortsetter å vokse og utvikle seg, fortsetter du å endre så vel, og disse endringene inkluderer nye symptomer.

Ubehag

Tilbake ubehag er et vanlig symptom i løpet av 26. svangerskapsuke. Dette ubehaget er ofte beskrevet som ryggsmerter og press, og det skjer fordi magen vokser, sier kvinner Health emner. Hodepine forekommer også oftere på dette stadiet av svangerskapet på grunn av hormonelle endringer.

Leg Cramps

Et annet vanlig symptom i løpet av denne uken av svangerskapet er leggkramper. Regelmessig stretching og et næringsrikt kosthold kan bidra til å lindre alvorlighetsgraden og redusere hyppigheten av disse leggkramper, sier Kvinners helse emner.

Braxton Hicks Sammentrekninger

Denne typen sammentrekning oppstår oftere i løpet av 26. svangerskapsuke. Disse sammentrekningene blir ofte beskrevet som følelsen ligner menstruasjonssmerter, men er relativt smertefritt, sier eMedTV. De hjelper kroppen tone livmoren for arbeidskraft og praksis for levering.

Vekt

Kvinner i det 26. uke av svangerskapet vil begynne å legge på seg regelmessig. Kvinner kan forvente å få omtrent ett pund per uke rundt 26. svangerskapsuke, sier eMedTV.

Abdominal og Gastrointestinal

Mange symptomer under den 26. uke av svangerskapet påvirker mageområdet og mage-tarm. Rib smerter er vanlig, og dette kan føre til halsbrann eller fordøyelsesbesvær. Et sting-lignende smerter som stråler ned sidene av mageområdet er vanlig og oppstår på grunn av strekking av livmormuskelen, sier eMedTV.