Digidexo.com

Advanced Dental Implant Negl Teknikker

Ifølge American Academy of Implant Dentistry, er mer enn 30 millioner amerikanere mangler alle tennene i ett eller begge kjevene. Manglende tenner kan fylles med faste broer eller flyttbare proteser for å gjenopprette evnen til å spise, snakke tydelig og å smile. Imidlertid har avansert tannbehandling oppfunnet tannimplantater for å gjenopprette utseende og erstatte manglende tenner. The American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons rapporterte at den samlede suksessrate på tannimplantater er om lag 95 prosent, noe som gjør det til et svært levedyktig alternativ for å erstatte manglende tenner.

Tannimplantater

Dental implantater er estetiske kreasjoner av falske tenner, også kjent som restaureringer. For å gjøre en tannimplantat, er en titan implantat (det ser ut som en skrue eller sylinder) plasseres i kjevebeinet for å tillate det å binde seg til kjevebeinet. Fusjon prosessen kan ta fra 2 til 6 måneder. Når fusjon har funnet sted, vil du være klar for utskifting tann eller tenner. For å montere den nye tann, vil tannlegen avdekke implantatet og legge til et lite metall innlegg, også kjent som en støtte, for å holde den nye tannen. I noen tilfeller har de implantatsystem som allerede er en utvidelse, slik at distansen er ikke nødvendig.

Imidlertid, i mange tilfeller, hvor bentap av kjevebeinet er utstrakt på grunn av aldring, langvarig bruk protese, manglende tenner eller periodontal sykdom, vil benimplantater må gjøres. Benimplantater brukes til å bygge opp kjevebeinet, slik det er dyp og bred nok til å holde et implantat.

Ulike teknikker av bein grafts

Ifølge American Academy of Periodontology, er det to hoved avanserte bein pode teknikker. Metoden velges, avhenger av alvorligheten og de områdene av bentap. Sinus styrking blir ofte brukt til å bygge bein tap i øvre del av ryggen kjeven. Grunnen? Den øvre del av ryggen kjeve mangler ofte bein kvantitet og kvalitet, og det er også i nærheten av sinus. Denne prosedyren innebærer å heve sinus gulvet ved å løfte sinus membran og deretter pode bein på sinus veggen for å bygge den opp slik at den kan holde implantater. Vanligvis podet bein får utvikle seg i ca 4 til 12 måneder før implantater kan plasseres.

Noen ganger, kjevebeinet mangler bredde for å holde implantater. Slike saker krever ridge modifisering. I denne prosedyren, blir løftet bort fra tannkjøtt mønet. Den mangelfull ridge blir deretter pakket med bein eller bein substitutter å bygge det opp. Det kan ta 4-12 måneder å generere nok bein til å plassere implantater. I noen tilfeller kan implantater bli plassert på samme tid som kammen er modifisert. Dette er ofte bestemt av periodontist.

Er du en Dental Implant kandidat?

De fleste mennesker kvalifisere for tannimplantater, selv de med bentap og kroniske sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes, ifølge American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons. Røykere kan ha en lavere suksessrate. Barn med utviklings kjeve veksten vil ikke gjøre gode kandidater med mindre det er en del av barnets kjeveortopedisk behandling plan.