Digidexo.com

Egenskaper til Rainbow Moonstone

Egenskaper til Rainbow Moonstone


Vanligvis hvit eller grå, er regnbuemånestein den mest verdsatte typen månestein. Lys som passerer over steinens overflate skaper en karakteristisk blålig iriserende blits. Dette nesten magisk effekt gjør regnbue månestein et populært valg for smykker. Rainbow Moonstone er også verdsatt i New Age healing og ritual der - sammen med alle moonstones - det er forbundet med den mystiske, feminine egenskaper av månen og vann. En flott gave til de astrologiske vann skilt, er månestein også ansett som en birthstone for de som er født under tegnet av kreft.

Fysiske egenskaper

Rainbow Moonstone er medlem av feltspat familie av edelstener. Som andre vulkanske steiner, er feldspars dannes når magma-smeltet kjerne under jordens solide crust-kjøler og stivner. Rainbow Moonstone spesielle glans resultater fra en kombinasjon av to lignende typer feltspat som skiller litt mens magma avkjøles og reflekterer lyset annerledes.

New Age Healing

I "Kvinne Book of Healing: Krystaller og edelstener, auraer og håndspåleggelse, chakraene og farger," Diane Stein indikerer at månestein kan brukes til å balansere hormonelle sykluser hos kvinner og tenåringer, særlig nyttige under menstruasjon og overgangsalder. Hun anbefaler det også for å stimulere immunforsvaret og lindre stress. Det er også brukt for å behandle søvnløshet.

Mystical Properties

Rainbow Moonstone slitt på fullmånen er ofte antas å fremme klarsyn og blinker av intuisjon eller inspirasjon. Tarot lesere ofte holde en regnbue månestein nær kortene sine for å oppmuntre spådom. Moonstone er ansett for å beskytte reisende, spesielt de som skal sjøveien. I "Cunninghams Encyclopedia of Crystal, Gem & Metal Magic," Scott Cunningham antyder en kombinasjon av seg en månestein og periodevis gni det på kroppen mens du visualiserer en idealvekt som en måte å fremme vekttap. Moonstone er også antatt å ha makt til å forene krangel elskere og familiemedlemmer, spesielt når man presenterer den til den andre som en gave.