Digidexo.com

Beslag og panikkanfall hos barn

Beslag og panikkanfall hos barn


Dine kjære, spesielt barna, er viktige for deg. Tilstander og lidelser som forårsaker kramper og panikkanfall i dine barn kan være skremmende og forvirrende.

Hva er et anfall?

Ifølge National Institutes of Health, er et anfall et symptom på en forstyrrelse i hjernen som involverer plutselige, unormal elektrisk aktivitet. Noen anfall forårsake kramper.

Hva er et panikkanfall?

Et panikkanfall er et symptom på panikklidelse som er "definert som en episode av intens frykt og uro», ifølge Center for Angst og relaterte lidelser ved Boston University. Fysiske og psykiske symptomer som svetting, tungpustethet og negative tanker ofte følger panikkanfall.

Hva er de forskjellige typene?

Det finnes mange typer anfall. De kan kategoriseres i to grupper: focal og generalisert. Focal anfall oppstå i en bestemt del av hjernen. Generaliserte anfall skje på begge sider av hjernen.

Det er ikke forskjellige typer av panikkanfall, bare forskjellige symptomer. Det er ikke vanlig for små barn å få disse angrepene; ungdom eller voksne er de hyppigste lider.

Hva er årsakene?

Anfall kan være forårsaket av ulike medisiner, feber, hodeskader og sykdommer.

Panikkanfall har ikke noen offisiell årsak, men er ofte arvelig. Andre årsaker til panikkanfall hos barn omfatter svært stressende situasjoner som dødsfall, karakterer, eller tap av vennskap.

Hva er behandlingen?

Behandling for beslagene er avhengig av årsaken, men vanligvis medisinering kan undertrykke problemet.

I panikkanfall, det er forskjellige behandlinger, for eksempel kognitiv atferdsterapi og eksponeringsterapi, som kan være nyttig.