Digidexo.com

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

Hjem rette for Barnas Forkjølelse

I 2007 Food and Drug Administration (FDA) begynte å stille spørsmål ved sikkerheten av barns kaldt medisiner. FDA tjenestemenn presset på for et forbud, som siterer barnas kaldt medisiner som den skyldige i 123 barns dødsfall. Selv om dette er nok til å føre til at mange foreldre til å unngå medisinering sine syke barn, ønsker ingen av foreldrene å se barnet sitt lide. Finne den beste hjem rette for barnas forkjølelse kan ha både foreldre og barn smilende på et blunk.

Saline

Saline nesedråper er en naturlig løsning som kan benyttes til å løsne slim fra nesen og fjerne puste passasjer. For å plassere dråpene, har barnet ligge på ryggen mens du plassere to eller tre dråper i tett nesebor. Gi henne nesen litt gni inntil hun hevder løsningen går opp nesen eller at det kiler. Deretter har hun stå opp og blåse nesen. Hvis hun ikke vil sitte stille lenge nok til å tillate dette, plasserer en luftfukter på rommet sitt for å fjerne nesen sakte.

Honey

En av de verste tingene med å ha et sykt barn i huset er den vedvarende hoste som har ham våken hele natten lang. For å avlaste denne hoste, prøve å gi barnet litt honning før sengetid eller i mellom hoste passer. The American Academy of Pediatrics antyder 1/2 teskje for 2 til 5-åringer, 1 ts. for barn i alderen 6 til 11 og 2 ts. for eldre barn. Honning kombinert med en kul-tåke luftfukter bør ha barnet sove gjennom det meste av natten.

Suppe

Ifølge Mayo Clinic, er at gamle ordtaket om kyllingsuppe herding forkjølelse sant. Varme og buljong-baserte supper som kylling noodle og grønnsaker bidrar til å tømme brystet lunger, åpne nesegangene og lette en sår hals. Best av alt, å få et barn til å spise suppe er vanligvis den enkle delen i forhold til noen hjemme rettsmidler.

Fysioterapi

Hvis din lille barnets bryst er overbelastet, kan du utføre litt fysioterapi på henne for å få henne puste klart igjen. Legge ansiktet ned over knærne eller ha henne sitte på fanget lener seg fremover. Deretter plasserer en cupped hånd på ryggen hennes og trykk forsiktig. Dette kan fysisk løsne slim og tillate henne å hoste opp de tingene som gjør det vanskelig å puste.

Pastiller

For å behandle en hoste og sår hals, kan du gi ikke-medisinert pastiller til barn over en alder av 4. Disse pastiller hjelpe å nummen mekanismene som forårsaker et barn å hoste og verke med få eller ingen bivirkninger.