Digidexo.com

Hva er Coinsurance for helseforsikring?

Hva er Coinsurance for helseforsikring?

Stigende helsekostnader har ført forsikring operatører å tilby flere funksjoner på helseforsikring planer som tjener til å redusere månedlige premier. Begrepet co-forsikring er en teknikk som kan dramatisk redusere prisen på helseforsikring, men det er ikke uten risiko. Co-forsikring planer kan være komplisert, og krever ekstra innsats for å opprettholde nøyaktig journalføring.

Co-Forsikring Definition

Co-forsikring har blitt den vanligste betegnelsen som brukes til å identifisere planer som krever dekket medlem for å dele kostnader behandling med transportøren, og er faktisk en forkortet form av begrepet "samarbeidsvillig forsikring." Betaling for andre enn ordinære tjenester og forventet årlig physicals vil bli delt mellom de dekket medlemmer og forsikringsselskapet.

Formål

Den primære hensikten med co-forsikring planer er å redusere medlem månedlige forsikringspremie. Ved å flytte en del av behandlingsutgifter til pasienten, forsikringsselskaper bruke mindre penger og kan lade lavere premie for disse planene. I tillegg er tilfeller av unødvendige kontor besøk og testprosedyrer er vanligvis lavere når pasienter må betale for noen av sin egen omsorg, slik legene mer tid til å ta legitime behov.

Din Egenandel

De fleste co-forsikring planer krever medlemmene til å betale en flat avgift, eller egenandel, mot behandlingskostnader før transportøren vil vurdere å betale en del av gjenværende saldo. Inntil egenandelen er oppfylt, er betaling for eventuelle medisinske tjenester hele og fulle ansvaret for pasienten. Når denne forhåndsdefinert beløpet er oppfylt, er noen ekstra balanse delt mellom medlemmet og forsikringsselskapet.

Kostnadsberegninger

Balanserer igjen etter at egenandelen er betalt er delt mellom medlemmet og transportøren. Forsikringsselskapet betaler vanligvis mesteparten av regningen, og pasienten er vanligvis ansvarlig for 10 til 30 prosent av alle etterlatte fakturaer.

Maksimal Out-of-Pocket

Sikringstiltak finnes i alle co-forsikring planer for å beskytte medlemmene mot farene ved uoverstigelige medisinske regninger. Co-forsikringer har en innebygd stop-loss funksjon kalt "Maksimal Out-of-pocket", eller Moop, som hindrer pasienter fra å bli forpliktet til å betale store mengder mot deres omsorg. Den Moop er et aggregat figur består av den årlige egenandel og alle co-forsikring deler betales av medlemmet, men har vanligvis ikke inne reseptbelagte kostnader og kontor co-betaler. Når medlemmer har brukt et beløp tilsvarende den Moop, er alle gjenværende behandlingsutgifter betalt i sin helhet av forsikringsselskapet carrier. Hver co-forsikring har en annen Moop, men den gjennomsnittlige tallet er mellom $ 1000 og $ 10.000.