Digidexo.com

Colonic vanning Process

Colonic vanning Process

Hva er colonic vanning?

Colonic vanning, også kjent som colon hydroterapi, er en prosess hvor vann eller andre flytende løsninger blir injisert dypt inn i tykktarmen for å "rense" kolon av overskudd av fekalt stoff og usunne bakterier og toksiner. Colonic vanning er et kontroversielt tema, som noen folk tror det gir store fordeler, mens andre mener det kan være farlig for helsen din. Andre mener colonic vanning bør bare gjøres i forberedelse til operasjoner der tykktarmen må tømmes for avføring.

Helsesjekk

Før har en colonic vanning, bør du bli grundig sjekket ut av din fastlege for eventuelle helsemessige problemer som kan gjøre prosessen farlig for deg. Problemer som hemorroider, divertikulitt, og tykktarmskreft kan forlate kroppen åpen for smitte fra colonic vanning, spesielt hvis ikke utført med høye nivåer av sanitær.

Innsetting

Colonic vanning er gjort ved hjelp av en spesialisert rør system som kan settes direkte inn i endetarmen. Mens hun lå på din side, vil den smurte enden av slangen settes inn i endetarmen. Slangen er disponibel og er aldri brukt i mer enn én pasient. Colonic terapeut vil deretter sakte slå på vannsystem, som skal levere varme renset væske inn i tykktarmen.

Massasje

Mens væsken går inn i tykktarmen, kan terapeuten forsiktig massasje magen. Dette er gjort for å bidra til å bryte opp og løsne eventuelle avfallsprodukter fra sidene av kolon vegger.

Evakuering

Når du føler deg full, vil terapeuten reversere flyten av væske, slik at det og enhver tilhørende avfalls å gå ut av kroppen gjennom naturlige peristaltikk ut av tarmer. Etter at væsken har blitt evakuert fra systemet, vil det være terapeut prosessen på nytt. Dette vil fortsette hvor som helst fra en halv time til en time, avhengig av sesjonen.

Farene

Foruten sykdommer og medisinske tilstander som gjør colonic vanning kontraindisert, kan prosessen også være farlig for friske personer. Colonic vanning gjort med urter eller kaffe kan føre til allergiske eller bivirkninger, potensielt skape en nødssituasjon. Dessuten kan bruk av utstyr eller uhygienisk vann åpne opp i tykktarmen og rektum for infeksjon. Selv colonic vanning hevder å bidra til å befri kolon av usunne bakterier, rids det også kolon av de sunne bakteriene som trengs for å lette fordøyelsen og beskytte kroppen mot sykdom.