Digidexo.com

Tegn på ADD i 9-åringer

Tegn på ADD i 9-åringer


Attention Deficit Disorder (ADD) er en av de mest vanlige barneatferdsmessige og psykiske lidelser, og påvirker millioner av barn mellom 5 og 17. Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), er begrepet "ADD" ikke lenger utbredt; Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en mer vanlig betegnelse på tilstanden. Det er vanligvis diagnostisert i barndommen, og ofte påvirker mennesker gjennom hele voksenlivet.

Hyperaktivitet

Hyperaktivitet er en av de mest vanlige og åpenbare tegn på ADD hos barn 7 år og eldre. Ifølge Helpguide.org, barn med hyperaktivitet har ofte en vanskelig tid å sitte stille eller å spille rolig. Du kan legge merke til at 9-åringen er stadig fikle med ting eller sprellende i stolen når han skal sitte stille. Han kan være rastløs flytte hele tiden eller snakke for mye. I klassen, kan barnet føle behov for å tappe hans hender og føtter, eller forlate sitt sete på upassende tider.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomhet er ofte et tegn på ADD i 9-åringer. Barn som er uoppmerksom har en hard tid på å fokusere på oppgaver og samtaler som er av liten interesse for dem. De er også lett distrahert og har problemer med å huske eller betale oppmerksomhet til detaljer og instruksjoner, melder CDC. Barn med uoppmerksomhet ofte gjør slurvefeil, og kan slite med lekser, skoleoppgaver, husarbeid og andre oppgaver. Du kan også legge merke til at 9-åringen har store vanskeligheter med å holde organisert og ofte forlegger klær, leker og skolebøker. Ifølge Mayo Clinic, jenter med ADD / ADHD er mer sannsynlig å vise uoppmerksomhet, mens gutter vanligvis utviser hyperaktivitet.

Impulsivitet

Impulsivitet kan være et tegn på ADD i 9-åringer. Et barn som er impulsive har en hard tid å kontrollere seg selv eller tenker før hun opptrer. Du kan merke at barnet ditt avbryter ofte andre eller har problemer venter hennes tur, rapporterer Mayo Clinic. Barn med ADD finner det ofte vanskelig å praktisere tilbakeholdenhet, og ofte gjør upassende kommentarer eller opptre med ignorering av konsekvenser. Impulsivitet hos 9-åringer kan også resultere i sinneutbrudd og fysisk vold mot andre barn.