Digidexo.com

Bodybuilding Ernæring Meal Plans

Bodybuilding Ernæring Meal Plans


Når det gjelder kroppsbygging, treffer vektene er bare ett aspekt av å sette på muskel. Den andre, vanskeligere dimensjon er kosthold og ernæring regime. Hvis du vil se de beste resultatene fra belastningen din vektløfting påfører musklene dine, må du ha den rette ernæringsmessige mix å maksimere muskelvekst.

Timing

Å ha mye protein i systemet er viktig. Når du bryter ned musklene gjennom å arbeide ut, er protein hva kroppen din vil bruke til å bygge mer muskelvevet i din brutt ned muskelen. Men, hvis du ikke trene kort tid etter å sette det hoper av protein inn i systemet ditt, vil kroppen lagre det som fett. Derfor vil du spre din protein inntak over i løpet av hele dagen.

Frokost

Når du spiser ditt første måltid på dagen, har kroppen din blitt effektivt faste for de siste flere timer. Det er viktig å få noe i magen etter at du våkner opp slik at kroppen din ikke vil fortsette å forbruke seg selv for energi. Fiber og karbohydrater er god til å sette i kroppen først. Eksempler på dette er havregryn, grøt, yoghurt, eller hele hvete toast.

Neste Meals

Etter frokost, spise omtrent to og en halv til tre timer fra hverandre vil hjelpe kroppen din gjøre det meste av hva du putter inn i den. I planleggingen av disse måltidene huske at mens protein er viktig, kan du ikke overse resten av dine ernæringsmessige behov. Du trenger karbohydrater for å holde deg gående gjennom disse treningsøktene, sammen med vitaminer, mineraler, og folsyre du får fra frukt og grønnsaker. Ernæring vil gjøre treningen planlegge noen tjenester.

Tips

Når du planlegger ut dine måltider, forberede og tilberede maten i god tid kan hjelpe deg å holde deg til din ernæringsmessige regime. Ved å forberede flere måltider om gangen, både du spare deg selv tid, og sørge for at du ikke har en unnskyldning for å skli ut til en fast food joint. Husk også å drikke nok vann i løpet av dagen. Bære rundt en vannflaske kan hjelpe deg å holde tilstrekkelig hydrert for kroppen din til å utføre sitt beste.