Digidexo.com

Portion-størrelse frokost Ideer

Portion-størrelse frokost Ideer


Frokost er det viktigste måltidet på dagen. Det fyrer opp stoffskiftet og gir kroppen all den energien den trenger for å komme gjennom dagen. Men, akkurat som alle andre måltid, er det lett å overspise ved frokostbordet og ta i altfor mange porsjoner enn du trenger. Når du vet hvordan du skal bedømme hvor mye du bør spise, kan du spise akkurat passe mengde mat for kroppen din til frokost uansett hvilken situasjon du befinner deg i morgen.

Frokost matvarer forberedt hjemme

Matlaging og spise frokost hjemme er den beste måten å sikre at du spiser de riktige porsjoner med mat. Ved å spise frokost hjemme, kan du lese den foreslåtte servering størrelse på etiketten av hva du spiser og måle maten inn de riktige porsjoner tilsvarende. Noen del størrelse frokoster som du kan spise hjemme inkluderer 5 til 6 eggehviter med en skive ristet brød og ett stykke frukt, en kopp frokostblanding eller forberedt varme frokostblandinger med 1/2 kopp melk og frukt, eller en porsjon hjemmelagde eller forberedt pannekaker eller vafler.

Rask frokost Foods

Enten du er på rømmen, eller du fikk sent, du fortsatt trenger å spise frokost. Du kan forberede seg i disse dager ved strømpe opp på porsjonsstore frokost matvarer. Noen alternativer inkluderer frokostblanding barer, preportioned kornblanding beholdere, single porsjoner med melk, frisk frukt, diverse mutter pakker, granola barer, eller preprepared frokost rister. Disse vil gjøre deg i stand til å spise en sunn porsjon-størrelse frokost, uten å ta tiden du trenger ikke å forberede den.

Preprepared frokost måltider

Hvis du ikke er helt våken i morgen eller du ikke er sulten nok til å bli motivert til å gjøre en sunn porsjon-størrelse frokost, må du gjøre det på forhånd, så du ikke ender opp med å ikke spise frokost. Ikke spise frokost betyr at du vil bli overcompensating resten av dagen - trolig overspising. Lage hjemmelagde granola barer ved å blande sammen 4 kopper havregryn, 2 ss chia eller linfrø, 3/4 kopp smeltet naturlig mutter smør, 1/2 kopp usaltet hakkede nøtter og 1/2 kopp honning. Trykk ingrediensene i en gryte og stek ved 350 grader i 25 minutter. Kjøle og deretter klippe barene i 16 ruter, slik at de vil være klar til å spise i morgen. Mål opp 1/4 til 1/3-cup porsjoner med müsli, sette dem i sandwich poser og kjøpe single-serving porsjoner av yoghurt, slik at alt du trenger å gjøre er å blande de to sammen.

Restaurant Frokost Foods

På et tidspunkt, vil du ende opp med å spise frokost et sted du er minst sannsynlig å bli servert en skikkelig porsjon --- en restaurant. I disse tilfellene, kan du fortsatt spise porsjonsstore frokoster. Ved bestilling av bagels, toast, pannekaker, pannekaker eller vafler, spise halvparten av det som serveres til deg, sammen med et stykke av frisk frukt hvis mulig, en halv kopp fersk juice, og tilsvarende to hele egg og 4 til 5 eggehviter.