Digidexo.com

Spinal stenose Dekompresjon Vs. Fusion

Spinal stenose Dekompresjon Vs.  Fusion


Spinal stenose er en innsnevring av mellomrom i ryggsøylen som enten er medfødt eller ervervet. Stenose kan opprette immobilitet og nerve komprimering, til slutt fører til skade og tap av funksjon i ekstremitetene kontrollerte i at spinal området. Dekompresjon og fusjon er to metoder for behandling for mennesker som lider av stenose.

Behandling Definisjoner

Dekompresjon er en metode for behandling som trekker ryggraden tilbake til justering for å motvirke effekten av tyngdekraften. En fusjon er et kirurgisk inngrep som skaper kunstig stabilitet i leddet ved å fusjonere en eller flere ryggvirvler sammen.

Dekompresjon modaliteter

Over tid de inter-ryggvirvel plater kan komprimere skape press på ryggraden. Kiropraktikk manipulasjon, trekkraft og dekompresjon maskiner bidra slipper komprimering og gjeninnføre den plassen som trengs mellom hver ryggvirvler.

Fusion Surgery

For alvorlige tilfeller med ekstrem kompresjon på nervene og mangel på mobilitet, vil en kirurg ta ut platen og sikring ryggvirvlene sammen. De kan enten ben eller pode plassere en kunstig komponent i området for å hindre ytterligere kompresjon og degenerasjon.

Recovery

Det er ingen utvinning tid for dekompresjon og pasienter kan ha dekompresjonsprosedyrer gjentas over tid for å redusere stenose smerte. Spinal fusjoner krever flere dager i etterfulgt av to til tre måneder med utvinning tid, som krever mer enn seks måneder for å tillate fusjon til skikkelig binde til beinet sykehuset.

Risiko

Risikoen ved dekompresjon inkluderer forverring av tilstanden gjennom urettmessig manipulasjon eller la stenose å fortsette å degenerere over tid skape varig skade. Fusion kirurgi har mange farer inkludert nerveskade, feil healing, infeksjon og mulig død.