Digidexo.com

Om lavt blodsukker Comas

Lavt blodsukker er også kjent som hypoglykemi. Dette er en tilstand hvor glukose-blodsukkernivåer er mye lavere enn normalt. Glukose er biprodukt av karbohydrater og er den viktigste kilden til energi for kroppen. Primær hypoglykemi-mao det er ikke en bivirkning av en annen tilstand-er faktisk uvanlig. Lavt blodsukker er mest vanlig blant Type I diabetikere som er insulinbrukere, fordi insulin bidrar til å regulere blodsukkeret. Lavt blodsukker Comas er også noen ganger kalt insulinsjokk.

Faktorer som bidrar til lavt blodsukker

Blodsukkernivået faller av mange grunner: Du er ikke spiser nok, har du økt mengden du trener uten å øke matinntaket, eller du ikke tar riktig mengde insulin eller andre diabetiker medisin. Inntak av alkohol kan også føre til lave blodsukkernivået hos de uten diabetes. Hypoglykemi kan også signalisere en bukspyttkjertelen svulst eller leversykdom.

Testing for lavt blodsukker

I nødssituasjoner, er en blodsukkermåling gjort hvis blodsukkeret er mistenkt for å være enten for høyt eller for lavt. Dette er de samme test diabetikere bruker daglig for å hjelpe dem med å velge hva eller hvor mye du skal spise eller hvor mye insulin de trenger for å kontrollere sine symptomer. Generelt er et blodglukosenivå på mindre enn 70 mg / dl er ansett for lav. Ifølge Lab tester på nettet, for primær hypoglykemi, er at antall mindre enn 40 mg / dL.

Symptomer

Mens uvanlig, kan ekstremt lavt blodsukker føre til koma, så det er viktig å gjenkjenne symptomer. Disse er:
• En ustø eller en nervøs følelse-du kan føle ditt hjerte er pounding for hardt
• Svette
• Irritabilitet
• Sult
• Forvirring

For langvarig diabetikere, de fysiske symptomene en tendens til å falme, så det er viktig å kjenne den igjen hvis talen din er bremse eller koordinering synes off, da disse vil være den primære tegn på lavt blodsukker.

Behandling

Generelt er lavt blodsukker mer irriterende enn farlig, og bare ha en matbit er normalt adekvat behandling. Diabetikere oppfordres til å holde snacks som inneholder sukker med dem hele tiden for å unngå eventuelle problemer. Når du får i deg din snack, vent i 15 minutter; hvis du fortsatt føler symptomatisk, spise en annen snack. Hvis du mister bevisstheten, er en injeksjon med glukagon gitt slik at glukose kan umiddelbart føres inn i blodstrømmen. Injeksjon med glukagon kits kan kjøpes for å holde på hånden for akuttbehandling. Krisepersonell vil administrere denne injeksjon eller gi deg glukose intravenøst ​​hvis de finner deg bevisstløs eller ute av stand til å trygt ta noe i munnen.

Forebygging / løsning

Mens hypoglykemi ikke kan være helt forebygges hos diabetikere, kan det holdes på et minimum ved å spise regelmessige måltider, opprettholde et treningsprogram og testing blodsukkeret regelmessig. Hvis du forventer en økning i den daglige treningen, må du justere matinntaket også.

Advarsel

Lavt blodsukker Comas er et medisinsk nødstilfelle. Hvis du ikke er i stand til å få øyeblikkelig legehjelp, kan du ende opp med permanent hjerneskade eller dø.