Digidexo.com

Hva er fordelene med Coconut Oil med type 1 diabetes?

Hva er fordelene med Coconut Oil med type 1 diabetes?


Mens mye om Type 1 Diabetes er fortsatt ukjent, en godt balansert kosthold som inneholder kokosolje som en erstatning for annet fett er nyttig i å beskytte mot insulinresistens og har mange andre helsefordeler.

Fordeler

I motsetning til andre oljer, ikke kokosolje inneholder ikke transfett når de brukes til matlaging. Kokosolje hjelper kroppen utnytte essensielle fettsyrer mer effektivt. Den inneholder også medium chain fettsyrer som hjelper på fordøyelsen, samt hormon og insulin funksjon; disse fettsyrene er viktige for alle med type 1 diabetes.

Type

Jo mindre bearbeiding til oljen er, desto bedre. Søk etter jomfru, ubehandlet kokosolje, som kan bestilles på nettet hvis du ikke finner noen i ditt lokale marked.

Betraktninger

Mens forskerne studere årsakene til sykdommen, leger vet at type 1 diabetes oppstår når immunsystemet ødelegger cellene i bukspyttkjertelen. Kokosolje inneholder visse syrer, som laurinsyre, som er i stand til bekjempelse sterke bakterier og virus.

Misforståelse

Mange mennesker tror at de bør unngå kokosolje fordi det er så høy i mettet fett. Fordi kokosnøttolje er hovedsakelig et mellomkjedet fettsyre i motsetning til langkjedede, brenner fett raskt, i motsetning til å bli lagret i kroppen. Det trenger ikke tette arterier som andre fettstoffer.

Expert Insight

Ifølge Dr. Conrado S. Dayrit, folk som regelmessig får i kokosolje har lavere enn gjennomsnittlig kolesterol og svært lave forekomst av hjertesykdom.