Digidexo.com

Hvordan unngå Achilles tendinitis

Hvordan unngå Achilles tendinitis


Akillessene forbinder de to store leggen til hælen bein. Runners, i særdeleshet, pass på: under for mye stress, strammer sene og blir overexerted og betent, noe som resulterer i Achilles senebetennelse. Følg disse trinnene for å hindre denne smertefulle tilstanden.

Bruksanvisning

Velg trening sko som passer godt, gir tilstrekkelig støtte, og ble spesielt utviklet for din sport.

Enkel inn noen nye treningsopplegg, spesielt hvis du er en nybegynner til sporten eller trening - nybegynnere er utsatt for skader.

Ta med egen vekt trening i programmet - å trene alle deler av kroppen med vekter kan bidra til å bygge styrke og fleksibilitet og bidra til å forhindre skader.

Varm opp med tøyningsøvelser hver gang du tar opp din rutine. Hvis kalv muskler er for stramme, begynner mye av arbeidet av å kjøre å stole tungt på akillessenen.

Velg kjører ruter nøye. Runner sporene med myke overflater er gode spill; hills kan være farlig for en løper helse, som både oppoverbakke og nedoverbakke kjører sted større vekt på dette sene. Og sørg for å ta med rikelig med rasteplasser på ruten.

Varier ditt treningsprogram slik at de ikke overanstrenger enhver muskel.

Sett skoene dine så snart de begynner å bære. Joggesko bør skiftes hver 300 miles.

Hint

  • Andre som er utsatt for Achilles senebetennelse er høy-buet løpere, som utøver samme kraft som andre løpere når føttene treffer bakken, men over et mindre areal, så vel som erfarne løpere, fordi de har lagt mye slitasje på sine sener over tid.
  • Dersom du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.