Digidexo.com

Slik Clear Blackheads med Finacea

Slik Clear Blackheads med Finacea


Hvis du har prøvd en rekke kremer, ansikt vasker og medisiner for å bli kvitt hudormer i ansiktet ditt, men ingenting fungerer, eller hvis sliter med akne betyr at du noen ganger ikke føler for å gå ut fordi du ønsker huden din var klart kan du få hjelp i form av Finacea. Det er en trygg og effektiv medisinert gel ansiktsvask som bidrar til å rense porene og fjerne dine hudormer. Du kan kjøpe det over disk på et apotek eller apotek, og ved å bruke det konsekvent, bør du se en markert reduksjon i hudormer.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Vask hendene og rense neglene før du starter noen hud rensing rutine, for å unngå å spre bakterier og forårsaker en infeksjon. Vask ansiktet med en medisinert ansikt vask og varmt vann. Ikke bruk en ansiktsvask som inneholder alkohol eller exfoliants, da dette kan tørke ut eller skade huden. Klapp ansiktet tørt med en myk klut eller håndkle.

Påfør et tynt lag med Finacea gel til ansiktet ditt, ta vare å gni det forsiktig over. Fokuser på de områdene som er utsatt for hudormer. Unngå å få gel i dine øyne, ører eller nese. Ikke påfør gelen tett og ikke dekker huden etter påføring det. La huden puste. Gjør dette to ganger daglig, som en del av din morgen og kveld hud rensing rutine.

Vask hendene nøye og tørk dem godt på et mykt håndkle. Dette vil unngå å få noen Finacea gel i øynene eller munnen.

Fortsett med vanlig hud rutine, når Finacea gel har tørket. Påfør make-up som vanlig, på begynnelsen av dagen. Dette vil ikke redusere effektiviteten av Finacea på unclogging porene. For kvelden hud rensing rutine, la Finacea gel på huden din til å gjøre sitt arbeid over natten mens du sover.

Finacea gel fungerer mest effektivt når det brukes regelmessig og konsekvent. Det er viktig å bruke det på huden din to ganger daglig. Spis et sunt kosthold med mye frisk frukt og grønnsaker, og holde huden din så ren som mulig, da dette multi-kanter tilnærming vil hjelpe deg i din innsats for å bli kvitt hudormer. Hvis du glemmer en anvendelse av Finacea, påfør gelen så snart du husker å gjøre det. Det er normalt å oppleve en svak brennende følelse på huden din for de første ukene for å bruke Finacea. Hvis dette vedvarer, eller hvis den brenn er alvorlig, bør du kontakte lege umiddelbart.