Digidexo.com

Hvordan rense kroppen for sigarett-røyk

Røyking har en enorm negativ effekt på kroppen siden nikotin angrep nesten alle vitale organer. I tillegg til nikotin, karbondioksid som inhaleres mens røyking herjer også kroppen. Andre skadelige stoffer er hydrogencyanid, karbonmonoksyd, svovel og nitrogen oksyd. Alle disse gradvis redusere kroppens evne til å absorbere oksygen og som et direkte resultat at cellene i kroppen dø en langsom pinefull død. Det første skrittet for å rense kroppen for disse negative elementene er å slutte å røyke.

Bruksanvisning

•  Ta med familien til tillit og utarbeide en plan for å hjelpe deg å slutte å røyke. Informere alle dine nære venner om denne beslutningen, slik at du ikke blir fristet den første tiden, som ofte er kritisk.

Innhent råd og hjelp til familien din lege, spesielt med hensyn til abstinenssymptomer og nikotin craving problemer. Det finnes spesielle kurs av akupunktur, urte healing samt avgiftning tilgjengelig. Utdanne deg selv og velge den som passer deg best. Dette er et svært viktig skritt, så uansett hva du velger bør utfylle din stil av å bo og arbeide.

Drikk rikelig med vann, noe som vil skylle ut giftstoffer og fjern heshet fra stemmen din grunn irritert hals. Adopter matvarer rike på antioksidanter i kostholdet ditt, fordi disse er de beste hjelpere i avgiftning av kroppen. Du må også ta med rikelig med frukt og grønnsaker i den nye kosten. En av de verste deler av kroppen påvirkes av røyking, i tillegg til lungene, er den ekskretoriske systemet. Dens funksjon kan forbedres ved å legge til matvarer med høyt fiberinnhold, noe som også vil bidra i flushing ut av bebygde giftstoffer fra kroppen.

Med råd fra din lege inkluderer antioksidant kosttilskudd i kostholdet ditt. Dette ville intensivere fjerning av frie radikaler fra kroppen, rask videresending kroppens utvinning.

Legg minst 20 til 30 minutter med trening i din daglige rutine. Dette er en svært viktig, men neglisjert mest del av utvinning fra røyking effekter. Trene hjelper i å fjerne giftstoffer, og forbedrer den kardiovaskulære systemet og nervesystemet. Om ikke annet, bare gå raskt i 20 minutter hver dag på vei til og tilbake fra kontoret eller markedet.

Tips og advarsler

  • Røykeslutt er den vanskeligste delen av reversering av effektene av røyking. Du må holde på det med en vilje av jern.
  • Utgangspunktet en erstatning som nikotinplaster, nikotintyggegummi, eller noe annet som anbefalt av legen ville være nødvendig for å holde nikotin suget i kontroll. Akupunktur er spioneringen å være svært effektiv på dette stadiet.
  • Uansett system for å slutte å røyke du velger bør være støttet av faglig kompetanse.