Digidexo.com

Hjem rette for strekkmerker på brystene

Strekkmerker er ofte forårsaket av svingninger i kroppsvekt og forekommer ofte sammen med graviditet. Strekkmerker på brystene er ikke forskjellig fra de andre steder på kroppen. Først vises som røde merker eller linjer, strekkmerker etter hvert svekkes til hvitt, ofte forsvinner helt. Selv om ingen hjemme bøte kan permanent fjerne strekkmerker, kan du bruke følgende teknikker for å hjelpe visne sitt utseende.

Alternativer

Teknikker for falming strekkmerker vanligvis innebære mykgjør huden. Gni kakaosmør inn i huden etter en enkel måte å myke opp og fukte området. Påfør kakaosmør så ofte du lyst til områder utsatt for strekkmerker. Kakaosmør er tilgjengelig i et bredt utvalg av kremer og kremer, og kan også bli funnet i en solid stick skjema for å bruke direkte på strekkmerker.

Vitamin E kan også være nyttig i behandling av strekkmerker. Bryte åpne en vitamin E kapsel og søke direkte til det berørte området. Vitamin E når det blandes med aloe vera og kakao smør gjør en særlig effektiv fuktighetskrem.

Hudirritasjoner og forhold av alle slag svarer godt til vitamin A. Vitamin A er en komponent i mange hudpleie kremer og kremer, og den kan brukes som en massasje behandling for strekkmerker.

Vitamin K, finnes i kremer, er også nyttig som et hjem rette for strekkmerker. Påfør rikelig to ganger om dagen for å se resultater.

Gjør en aromaterapi-tilført massasje olje for å hjelpe fade strekkmerker. Kombiner et par teskjeer av søt mandelolje med noen dråper kamille og lavendel essensielle oljer. Masser godt inn i det berørte området en gang eller to ganger om dagen.

Daglig mosjon vil opprettholde tilstanden til huden din. Sørg også for å spise et sunt kosthold som vil fremme sunn hud og vev vekst. Konsumere mat med høye nivåer av vitamin C og E og sink. Eksempler er appelsiner, egg, fisk og linfrø. Drikk rikelig med vann gjennom hele dagen, noe som vil hydrat huden din.