Digidexo.com

Om Urin & Sinus Cleansing

Urologi, eller urin terapi, har vært praktisert i tusenvis av år i Asia, Europa og Afrika. Det har blitt mer obskure i dag på grunn av de negative konnotasjoner forbundet med å drikke sin egen urin, men det har vist seg å ha dramatiske helbredende egenskaper for mange medisinske tilstander, inkludert fordøyelsesproblemer, sirkulasjons-forhold, multippel sklerose, leddgikt, lupus, herpes, binyresvikt og allergier. Urin terapi har vist seg å drepe kreftceller og gjenopprette normal funksjon til andre.

Urin og kroppen

Det er standard troen på at urinen er en del av kroppens avfall funksjon, noe som er grunnen til at det er utvist fra kroppen. Urin består av vann, urea, urinsyre, vitaminer og mineraler. Det er en del av et avfall fjerning system som starter med leveren og slutter med nyrene. Leveren filtrerer blodet, tar ut skadelige giftstoffer og avfall i fast form. Det rensede blodet blir så filtrert gjennom nyrene. Nyrene er ansvarlig for regulering av næringsstoffer i kroppen. Dersom det er for mye av en vitamin eller mineral, nyrene ut innholdet fra kroppen, i urin, fordi det er nok allerede i blodet. Så alle de ekstra vitaminer og mineraler som kroppen din ikke trenger fra mat og drikke er gått ut av kroppen i urinen.

Urin samlinger

Urin inneholder ulike næringsstoffer under ulike tider av døgnet, så det er samlet på forskjellige tider av døgnet, avhengig av helse bekymring. Mellom 5 am og 7 pm, er urin sies å inneholde en høy konsentrasjon av hormoner. Mellom 7 am og 9 am, er urin kjent for å inneholde stoffer som kan kurere magen plager. Urin samles til enhver tid på dagen er en næringsrik forsupplement som inneholder vitaminer, mineraler og alle aminosyrer.

Ved hjelp av urin for å rense

Når du bruker urin terapi for å behandle bihulebetennelse, kan det tas oralt 2 til 3 ganger om dagen for en full kroppsterapi som vil behandle ikke bare bihulebetennelse, men renser hele kroppen og alle dens systemer. Den kan brukes til å rense eller behandle sinus passasjer og plager ved å inhalere urin gjennom nesen, eller ved hjelp av en sprøyte for å skyte urin inn i nesehulen.

Det er en forskjell mellom ren urin og skitne urin. For å oppnå ren urin, kroppen må renses. Dette kan oppnås ved å gjøre ulike typer renser, men en juice er fort den mest anbefalte. Utfør en juice raskt i tre til fem dager, så spiser en frukt diett i ytterligere tre til fem dager. Dette vil bidra til å rense hele kroppen, og fremme ren urin med optimaliserte helbredende egenskaper.