Digidexo.com

Hvorfor er det viktig å ta vitaminer?

Ifølge Nutrition Business Journal, i 2008, nådde den amerikanske kosttilskudd industrien brutto omsetning på $ 23.7 milliarder. Du lurer kanskje på hvorfor folk bruker så mye penger på kosttilskudd - og hvis kosttilskudd er nødvendig for å opprettholde god helse. Mange eksperter er enige om at de er nødvendige. Ernæringsmessige mangler trykke ned immunforsvar, noe som gjør kroppen utsatt for sykdom og sykdom. Det er et faktum at moderne matvarer mangler næringsstoffer. Det er flere grunner til at dette er tilfelle.

Modern Farming

En 1992 Earth Summit rapport anslått at 85 prosent av næringsstoffene ble fjernet fra nordamerikanske kornjord i det 20. århundre. Selskapene som kjører USAs matforsyning dele ett felles mål: å øke sin fortjeneste. Deres praksis, for eksempel ved hjelp av genmodifiserte frø og planter og bruke plantevernmidler og kunstgjødsel, har demineralisert vår jord og senket næringsinnholdet i avlingene. Som et resultat av kosttilskudd er en logisk måte å skaffe de essensielle næringsstoffene som mangler i matforsyningen.

Bearbeidet mat

Ifølge ernæringsekspert Joel Wallach, er det 91 næringsstoffer som er essensielle for menneskers helse - 60 mineraler, 16 vitaminer, 12 aminosyrer og tre essensielle fettsyrer. Felles mat-bearbeidingsmetoder redusere næringsverdi. Et eksempel er raffinering av hel hvete til hvitt mel, som fjerner 95 prosent av fiberen, 84 prosent jern, 82 prosent mangan, 80 prosent vitamin B3, 81 prosent vitamin B2, og 95 prosent vitamin E.

Å gjøre det virke som om de næringsstoffene har blitt erstattet, matprodusenter bruke merkelapper som "beriket" (som indikerer at etter hvete har blitt strippet for næringsstoffer, ble syntetiske næringsstoffer lagt til som erstatninger.) Problemet med dette er at menneskekroppen ble ikke bygget for syntetiske næringsstoffer. Molekylene kan være lik the real thing, men næringsverdi og brukervennlighet og funksjon av næringsstoffer ikke sammenligne. Men kan ta vitaminer bidra til å gjøre opp for disse utarmet næringsstoffer.

Mangelfullt kosthold

Selv næringsrik mat er nesten ugyldig i enkelte næringsstoffer av den tiden de gjør det til middag plate. Maten du spiser sannsynligvis ikke gir de næringsstoffene den skal (med mindre det er rå, økologisk mat). De fleste vanlige tilberedningsmetoder ødelegge vitaminer. Så mye som 72 prosent av biotin (et B-vitamin) og 65 prosent av niacin er ødelagt når kjøttet er kokt. Grønnsaker kan miste nesten 60 prosent av deres inositol og nesten alle sine folsyre når kokt. Høytrykks matlaging forårsaker rask ødeleggelse av vitaminer, som gjør langvarig matlaging. I tillegg til destruktiv koking, noen vitaminer, slik som vitamin B2, ødelegges når de utsettes for lys. Kroppen trenger vitaminer og andre næringsstoffer for å fungere skikkelig og holde seg friske. Hvis disse næringsstoffene ikke er hentet fra mat, må de hentes fra kosttilskudd.

Elektromagnetisk Stress

Elektromagnetisk stress har nå blitt bekreftet som en trussel mot menneskers helse, selv i små mengder. Kilder til denne typen stress er alle rundt deg (dataskjermer, TV-er, mobiltelefoner, hvitevarer og kraftledninger). Kroppen er stadig blir bombardert av usynlige ioniserende stråler, som er i stand til å endre kroppens DNA, som akselererer aldring og fører til kreft. Supplere med antioksidant vitaminer beskytter kroppen mot denne type skader og reparerer skaden allerede påført.

Dangerous Stue

Den moderne verden, i seg selv, er en fare for en persons helse. Dette er en annen grunn til at vitamintilskudd er viktig - for å reparere og beskytte kroppen mot skadelige effekter av et giftig livsstil. Kroppen er stadig under angrep av frie radikaler skapt av luftforurensning (industriutslipp, tobakksrøyking, giftige byggevarer, bil eksos, mat, og plantevernmidler). Alle disse tingene skade kroppen, akselerere aldring og gjøre kroppen mer utsatt for sykdom og sykdom. Alt dette, sammen med følelsesmessig og fysisk stress, skape et reelt behov for vitamintilskudd.