Digidexo.com

Cayenne Pepper for Weight Loss

Cayenne Pepper for Weight Loss


I et push for å gå ned i vekt, har mange slankere prøvd alt fra grapefrukt til osteburgere uten brød. Den nyeste trenden i kosten kan faktisk være den eldste. Cayenne pepper har blitt brukt i Vestindia, Sentral-og Sør-Amerika i tusenvis av år for å sette smak på maten. Men noen talsmenn for den pepper hevder at capsaicin i cayenne pepper kan hjelpe deg med vekttap.

Capsaicin

Den ingrediensen i cayennepepper at de fleste tradisjonelle leger, naturmedisinere og tilhengere av alternativ medisin er enige er det mest gunstig for helsen Er capsaicin. Capsaicin er oljen funnet i stengler, frø og årer av paprika som gir den varme. Studier har vist capsaicin er nyttig i blokkering leddgikt smerte, og tradisjonelle medisinske leger foreskrive aktuell kremer med capsaicin i dem for smertelindring. Imidlertid urte og talsmenn for alternativ medisin tro at capsaicin funnet i cayennepepper er nyttig for et bredt spekter av medisinske tilstander, inkludert vekttap.

The Lemonade Diet

Cayenne pepper er en primær ingrediens i The Master Cleanse, en populær diett og rens som ble opprettet i 1941 av Stanley Burroughs. I sin bok "The Master Cleanser," Burroughs anbefaler cayenne pepper for å bryte opp slim og plakk i mage-tarmkanalen og avgifte kroppen. Noen vekttap oppstår fra tap av plakk i mage-tarmkanalen.

Metabolisme

Andre talsmenn for kajennepepper si at pepper alene vil ikke føre til at du mister vekt. Imidlertid ikke vekttap kommer når cayenne brukes til å utfylle en sunn diett og livsstil. Ifølge alternative helse tilhengerne, vil kapsaicin i cayennepepper øke kroppens stoffskifte, som, i kombinasjon med en sunn diett og mosjon, vil resultere i vekttap. For økt metabolisme, anbefaler noen alternative helse talsmenn imbibing en fjerdedel teskje cayennepepper med et glass vann daglig.