Digidexo.com

Hvordan få barnet til å slutte å røyke pot

Marihuana bruk i tenårene fører til bekymring for foreldre. Ofte tenkt som en "gateway narkotika," marijuana antas å føre til hardere narkotikabruk. Foreldre noen ganger se atferdsendringer eller faglige prestasjoner fallende når tenåringer begynner å eksperimentere med marihuana. Når potten bruk er bekreftet, vil foreldre som ønsker å få sine barn til å avstå ønsker å bruke private og offentlige ressurser for å bidra til å utdanne og gi hjelp for sine barn.

Bruksanvisning

Få barnet til å stoppe en Marijuana Habit

•  Utdanne deg selv. Innhente informasjon fra DEA (se Ressurser nedenfor) for å lære forskjellen mellom myter og fakta om medisinsk og rekreasjons marihuana bruk. Sørg for at du er informert om risikoen ved potten røyking. Marihuanarøyking har vært knyttet til helsemessige forhold som emfysem og kreft, samt psykiske helserisiko for eksempel depresjon, angst og panikkanfall. Også forklare barnet ditt effekten av marihuana bruk på korttidshukommelsen, som kan påvirke standardiserte tester og skoleprestasjoner.

Ta kontakt med din ektefelle eller partner om hvordan man skal håndtere en diskusjon med din tenåring om potten. Lag en plan sammen, slik at du er i stand til å presentere en samlet front som du snakker til barnet ditt. Snakke gjennom problemet sammen eller med et ekteskap, familie og barn rådgiveren (MFCC). Still grunnregler for å sikre at du har en ærlig og gjensidig respekt samtale med tenåringen om potten.

Bestem alvorlighetsgraden av barnets marihuana bruk etter beste evne. Snakk med barnet om hvor mange ganger han har brukt marihuana. Lag en ikke-dømmende atmosfære for samtalen. Spør ham hvorfor han har brukt marihuana. Åpne en dialog hvor barnet kan være ærlig.

Snakk med en intervensjon rådgiver når du bestemmer hvordan involvert barnets marihuana vane er. Intervensjons rådgivere er opplært til å håndtere sedvanlig bruk av narkotika. De vil ofte vet om den mest hensiktsmessige rehabiliterings løsning for barnet ditt. De kan også være nyttig i å iscenesette en intervensjon der medlemmer av din familie og vennekrets uttrykke sin bekymring og oppmuntre ditt barn til å gå inn rehab.

Utføre rutinemessig narkotika testing på barnet ditt. Du kan kjøpe narkotika testing kits på lokale apotek eller bestille dem på nettet. Gjør det klart for barnet at du skal teste ham regelmessig eller etter at han kommer hjem fra fester eller sammenkomster.

Finn en gratis lokal utvinning gruppe til å delta. Organisasjoner som Anonyme Narkomane (se Ressurser nedenfor) kan være nyttig for barnet ditt til å delta med deg for å se hvor narkotikabruk fører og å lære mestringsstrategier.

Få barnet til å snakke med en sertifisert rådgiver eller psykolog. Se i byen din gule sider for kvalifiserte rådgivere eller spør en av skolens rådgiver om psykologiske henvisninger. Forsikringsselskapet kan også henvise deg videre til barne- og ungdoms rådgivere i ditt område og dekning plan. Barnet kan være å bruke marihuana til selvmedisinering for andre psykiske problemer eller rett og slett på grunn av sosialt press eller tenårings stress. Marihuana bruk kan være maskering dypere spørsmål som terapi kan bidra til å løse.

Skaff navnene på narkotika rehabiliteringsprogrammer. Du kan få henvisninger fra National Drug & Alcohol Treatment Linje (se Ressurser nedenfor). Du kan også se på gule sider for programmer eller ring din lokale krise hot line oppført i telefon bokens offentlige sider. Be om narkotika rehabiliteringsprogram henvisninger. Spør spesifikt for polikliniske programmer hvis barnet ditt er fortsatt på skolen.

Oppmuntre barnet til å plassere sin energi inn i mer positive aktiviteter. Som tenåringer begynner å se utbetalingene med hardt arbeid, idrett, kreativitet, eller sosialt samvær, vil de være mer tilbøyelige til å investere tid i disse aktivitetene utover festing.

Tips og advarsler

  • Sørg for å få den støtten du trenger mens du slåss mot ditt barns potten røyking. Organisasjoner som Al-Anon er utformet for å hjelpe familiemedlemmer av de med rusproblemer.
  • Ikke true eller kjefte på tenåringen din; disse metodene fungerer sjelden. Ikke forsøk å skremme barnet ditt ved å rapportere hennes narkotikabruk til politiet med mindre du har tenkt å risikere rettslige konsekvenser for barnet ditt.