Digidexo.com

Hvordan virker den Biggest Loser Diet arbeid?

Hvordan virker den Biggest Loser Diet arbeid?

Komponenter av Biggest Loser Diet

The Biggest Loser Diet er en 12-ukers program med begrenset kaloriinntak. Den kalorirestriksjon er basert på vekten av hver enkelt dieter og endringer over tid. For å beregne kalori kvote, vil en Dieter multiplisere nåværende vekt med syv. Den resulterende tall er lik mengden av daglige kalorier tillatt. For eksempel, hvis en dieter veier 200 kg, er at vekten ganget med syv til lik 1,400. Fjorten hundre er antall daglige kalorier tillatt. Som dieter mister vekt, hvor mye kalori kvote vil også lavere.

The Biggest Loser Diet er også basert på et prinsipp som kalles 4-3-2-1. Enkelt sagt, er en dieter tillatt daglig fire porsjoner frukt og grønnsaker, tre porsjoner protein, 2 porsjoner av hele korn, og en servering av flere elementer, som sukker eller alkohol. Hvis dieter er stadig sulten, er han eller hun tillot en ekstra servering av frukt og grønnsaker. Planen er å spise hver 2 til 3 timer, og opprettholde et jevnt blodsukker, noe som bidrar til å kontrollere sult. For ytterligere å bryte ned dietten, lar dette plan 45% karbohydrater, 30% protein og 25% fett.

Kosten på dette programmet oppnå suksess ved å planlegge hvert måltid. The Biggest Loser Diet tilbyr en kokebok med spesielle måltid planer basert på forskjellige daglige kaloribehov. Dieters oppfordres til å spise enkel mat, så nær deres naturlige tilstander som mulig. Disse matvarer er også kjent som hele matvarer, og en hovedsakelig frukt og grønnsaker og kjøtt.

Trening er en nødvendig følgesvenn til Diet. Hver dag i en time, utfører en dieter cardio trening, som aerobic. Cardio trening øker og øker hjertets ytelse. Tre dager i uken i en time, en dieter alltid gjør styrketrening, som å løfte vekter.

Hvordan virker The Biggest Loser Diet arbeid?

Enhver diett som sterkt begrense mengden kalorier tatt i, kombinert med et treningsprogram, vil føre til vekttap. The Biggest Loser Diet kapitaliserer på denne prosessen ved å innføre et sunt forhold til mat. Det prioriterer mat i rekkefølge av mengde og vekt ved 4-3-2-1 regelen. Whole Foods er en stor del av The Biggest Loser Diet. Hele matvarer er rike på fiber og er naturlig fylling, forårsaker dieter å spise mindre. Sin vekt på magre protein hjelpemidler i vekttap og også styrker kroppen. Hele korn lavere dårlig kolesterol og også bidra til å senke blodtrykket.

The Biggest Loser Diet har også et høyt nivå av langvarig suksess. I motsetning til kjepphest dietter, har Biggest Loser programmet et vedlikeholdsprogram. Programmet lar 10-12 kalorier per pund. For en 150-lb person, er den daglige kaloriinntaket mellom 1.500 til 1.800. En daglig timelange øvelse diett bør også opprettholdes for vellykkede resultater.