Digidexo.com

Bivirkninger av Valerian Root Teas

Bivirkninger av Valerian Root Teas


Te brygget fra roten av vendelrot anlegget, omfavnet i århundrer som en mild beroligende, er et populært naturlig rette. Ifølge National Institutes of Health (NIH), basert på studier på mennesker og dyr, vendelrot (Valeriana officinalis) inneholder egenskaper vitenskapelig bevist å behandle søvnløshet og lette angst. Andre vitenskapelig udokumenterte bruksområder oppført av NIH inkluderer Valerian root sin påståtte evne til å lindre depresjon, mage og menstruasjonssmerter, høyt blodtrykk, fordøyelse, hodepine, angina, nervøs spenning, muskelsmerter og leddgikt. Selv om vendelrot er notert på den amerikanske Food and Drug Administration er generelt anses som trygge (GRAS) liste og regnes som trygt av den amerikanske Herbal Products Association, kan de som drikker Valerian rot te møte bivirkninger, som varierer avhengig av sporadisk eller kronisk bruk, og andre faktorer, slik som graviditet og amming og leversykdom.

Bivirkninger for sporadisk Drinkers

Selv Valerian rot te oftest er godt tolerert med sporadisk bruk, kan mindre bivirkninger er hodepine, urolig mage, lav kroppstemperatur, og føler irritabel, svimmel, ustø og opphisset.

Bivirkninger for Kroniske Drinkers

Drikking Valerian rot te for to eller flere måneder noen ganger reverserer sine opprinnelige ønskede effekter og kan føre til depresjon og søvnløshet, samt natteskrekk og magesmerter. Kronisk bruk kan også redusere konsentrasjonen og kritisk tenkning. Valerian ekstrakter er svært konsentrert; når det brukes i te brygger, kan de forårsake en drug "hangover" effekt når det brukes feil eller for lenge. Når du slutter å drikke te plutselig, er effekten beskrevet som "Valerian tilbaketrekking," som inkluderer forvirring og rask hjerterytme.

Gravid / Breatsfeeding eller leversykdom

Valerian rot te er en no-no for kvinner som er gravide eller ammer fordi dens sikkerhet under graviditet er ikke fastslått, og det er ukjent om den passerer gjennom morsmelk. Personer som har leversykdom eller skade også er motet fra å ta Valerian, spesielt med medisiner som forbrenner leveren.

Legemiddelinteraksjoner

Det finnes lite forskning for å vurdere bivirkninger av inntak av en kombinasjon av urter, kosttilskudd, narkotika og mat. NIH antyder vendelrot kan øke døsighet effekt i noen reseptbelagte og over-the-counter narkotika og når vendelrot er blandet med alkohol og rekreasjonsbruk av narkotika. NIH rapporterer også forekomst av forvirring, uro og angst når det tatt med enkelte reseptbelagte medisiner og bekymring over vendelrot er innvirkning på anti-beslag medisiner og de som metaboliseres i leveren. Når det kombineres med andre urter og kosttilskudd, har Valerian rot førte til svetting, kvalme, svakhet, økt puls og blodtrykk, og muskelkramper.