Digidexo.com

Custom innleggssåler for Back & Leg Pain

Custom innleggssåler for Back & Leg Pain


Kroniske rygg, ben og fot smerter kan tyde på at du trenger mer støtte i dine sko. Innleggssåler for sko kan være skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Sålene gir komfort og støtte, og kan eliminere ryggen, smerter og foten at du lider.

Identifikasjon

Tilpassede innleggssåler kan beskytte og gi komfort for føtter som er ekstremt følsom på grunn av diabetes og leddgikt. Sålene er designet for å imøtekomme de varme flekker eller trykkpunkter på foten slik at de gis maksimal beskyttelse. Tilpassede innleggssåler er spenstig og lett vekt. Den yttersåle er designet for å cup baksiden av foten din, noe som gir en pute og stabilitet, og som er spesielt anbefalt for de med middels til høy bue. Forfoten av sålen gir støtte til metatarsal, noe som letter av press på ballen eller foran på foten og bidrar til å omfordele vekt fra metatarsal området.

Innleggssåler og sko

Hvis du lider av leddgikt føtter, gå for en periode kan føre til at du dødskamp. Det er sko og innleggssåler som er laget spesielt for leddgikt føtter. Disse skoene vil imøtekomme de tilpassede innleggssåler som er opprettet for deg. De orthotics eller tilpassede innleggssåler, vil gi et sunt miljø for føttene samt redusere trykket forårsaker din leddgikt smerte. I tillegg til å bruke tilpassede innleggssåler, kjøpe sko som har rocker såler, som reduserer stress og smerte på fremre del eller ballen av foten.

Non-Believers

Det er leger som ikke tror at sålene kan forhindre ryggsmerter eller eliminere den. Ifølge Medicalnewstoday.com og Tali Sahar, PhD, og ​​hovedforfatter av en gjennomgang gjort på effekten av innleggssåler, som dukket opp i 2007 Cochrane Collaboration Library rapporten forskerne observerte deltakerne som brukte sålene, inkludert sykepleiere og militære rekrutter. Mange av deltakerne klaget over ubehag og bemerket sålene var stramt og ubehagelig. I tillegg legger Sahar sålene hjalp ikke hindre eller lindre ryggsmerter. Men, sa hun at mer forskning må gjøres på personer som allerede har ryggproblemer for å se om de sålene er gunstig for dem, som regnes som sekundær forebygging. The Mayo Clinic gjennomført en studie for å se om magnetiske innleggssåler vil bidra til å avlaste kronisk foten smerte. Resultatene viste sålene ikke hjelpe eller ble ikke ansett som klinisk effektive.

Relief

Likevel er det de som lider av rygg, ben og fot smerter, spesielt når de har en tilstand som kalles plantar fasciitt, ​​der konseptet er overdrevet strukket, blir betent, irritert og revet, som har funnet ut at sålene gi pute og støtte for å minimere deres smerte.

Potensial

Hvis du lider av ben og rygg smerter, til tross for noen bevis for det motsatte, kan sålene være ganske nyttig for deg når det gjelder å eliminere smerte. Ifølge Institutt for fysikalsk medisin og rehabilitering av Mayo Clinic studien, var effekten av viskoelastiske polyuretan sålene er laget for kvinner som tilbringer mesteparten av dagen stående mens på jobb var betydelig; flertallet av kvinnene at de sålene bidratt til å sterkt redusere deres rygg og ben smerter.