Digidexo.com

Hva er behandlingen for en Dust Mite allergi?

Hva er behandlingen for en Dust Mite allergi?


Støvmidd er mikroskopiske organismer som lever av døde hudceller fra mennesker, ifølge Mayo Clinic. De finnes i varme og fuktige steder, og kan finnes overalt hvor folk er; mange støvmidd lever i senger, tepper og møbler. Noen mennesker er utsatt for støvmidd kan ha allergiske reaksjoner som nysing, astma, hudirritasjon, rennende nese og rennende øyne. Heldigvis er det lettelse for folk med støv midd allergi-en kombinasjon av behandling av allergisk person og hennes omgivelsene kan redusere symptomene sterkt.

Ren, vedlikeholde og beskytte

The Patient Education Institute, et selskap som utgir helse utdanning ressurser, anbefaler å vaske alle sengetøy materiale på en ukentlig basis med varmt vann, ideelt på 130 grader Fahrenheit, da dette er den temperaturen som effektivt dreper støvmidd; du kan også tørke rengjøre sengetøy. Regelmessig rengjøring, støvsuging og vedlikehold flater i huset, for eksempel stoppede møbler og tepper blir kvitt støvmidd 'matforsyning, og derfor reduserer støv midd befolkningen, ifølge Mayo Clinic.

Etter rengjøring grundig, er det viktig å beskytte sengetøy med allergen-bevis dekker og encasements, som er utformet for å holde ut støvmidd og andre partikler som kan være potensielle allergener.

Endre Bo plass

Unngå rot på soverommet for å hindre støv og støvmidd fra samler. For eksempel kvitte seg med draperier, og oppbevare bøker, klær og andre elementer i skuffer eller skap, foreslår Patient Education Institute. Hvis du har tepper på soveromsgulvet eller i hele huset, kan det være lurt å vurdere å få den fjernet, som støvmidd og mugg har en tendens til å trives i varmen og fuktigheten i tepper; tregulv er bedre for allergi utsatt individer.

Omgivelseskontroll

Kontrollere luftfuktigheten og temperaturen i ditt hjem kan også ta opp støv midd allergi; kjølige og tørre miljøer er ugunstige forhold for støvmidd. The Patient Education Institute antyder avfukting hjemmet til mindre enn 50 prosent fuktighet og holde den ved eller under 70 grader Fahrenheit. Ved hjelp av luftrensere kan hjelpe filtrere ut støv som svever i luften; men vil de ikke være helt effektiv mot støvmidd, siden støvmidd tendens til å bosette seg på gulvet kort tid etter å ha vært i luften, ifølge Mayo Clinic.

Medisiner

Hvis miljø behandlinger alene ikke hjelper, kan det hende du må bruke medisiner for allergier. Ulike medisiner er tilgjengelige i resept styrke eller over disk, avhengig av alvorlighetsgraden av allergi og hva som fungerer for deg; oppsøke lege for å finne ut den beste behandling plan. Noen medisiner som kan lindre dine symptomer inkluderer antihistaminer (for eksempel Benadryl, Claritin og Allegra), som blokkerer produksjonen av kjemikalier som forårsaker allergiske reaksjoner; kortikosteroid nesespray (for eksempel Flonase), som reduserer betennelse i nesen; og decongestants (som Sudafed) for å hjelpe deg å puste bedre hvis du har en tett nese, ifølge Mayo Clinic and Family Doctor.

Når disse behandlingene vise seg å være ineffektive, kan du og legen din vurdere allergivaksinering, som bidrar til å bygge din immunitet mot allergener som for eksempel støvmidd. Legen vil starte ut ved å injisere deg med en liten mengde støv midd protein og sakte bygge opp dosen over tid som kroppen din blir vant til og tåler støv midd.