Digidexo.com

Er Female menneskelige øret forskjellig fra Male menneskelige øret?

Er Female menneskelige øret forskjellig fra Male menneskelige øret?


Den kvinnelige menneskelige øret er ikke forskjellig fra den mannlige menneskelige øret. Begge kjønn 'ører har samme anatomi og tjene de samme funksjonene. Ørene er ansvarlig for hørsel og balanse.

Anatomy

Både mannlige og kvinnelige ører består av tre hoveddeler: det ytre øret, mellomøret og det indre øret. Det ytre øret er den synlige delen; det består av brusk, som gir sin form. Mellomøret inneholder trommehinnen og små bein. Det indre øret inneholder sneglehuset, semi-sirkulære kanaler og hørselsnerven, som er koblet til hjernen.

Hørsels Process

Det ytre øret fanger opp lydbølger og sender dem gjennom øregangen og inn i trommehinnen, der de vibrere. Bein i mellomøret hjelp overføre lyden til det indre øret, hvor de blir nerveimpulser og reise direkte til hjernen. Hjernen mottar nerveimpulser, og oversetter dem til lydene.

Care

Både menn og kvinner bør ta vare når du rengjør ørene. Tørk av ytre øret med en vev eller vaskeklut, men aldri gjenstander inn i øret, da dette kan forårsake skade. Rene øredobber og øreflippene regelmessig med rubbing alkohol.