Digidexo.com

Hvordan behandle Hives hos barn

Elveblest hos barn er vanligvis forårsaket av en allergisk reaksjon på matvarer, insektstikk eller medisiner, ifølge National Institutes of Health. Når et allergen er oppstått, utgivelser kroppen histamin. Dette stoffet er årsaken til hevelse og rødhet forbundet med elveblest. Noen ganger kan en virusinfeksjon forårsaker elveblest, ifølge barnesykehus-Denver. Elveblest eller urticaria, ser ut som rød eller hvit hevet flekker på huden. De vises plutselig, spredte seg raskt, og kan komme i bølger. Elveblest vanligvis vare i flere dager til en uke.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Hives hos barn

Unn barnet umiddelbart. Ikke vent for å se om elveblest forsvinne uten behandling, som allergiske reaksjoner kan utvikle seg raskt, selv i et barn uten kjente allergier.

Skyll barnet med såpe og vann for å fjerne eventuelle stoffer fra huden som kan utløse allergiske reaksjoner. Dette er spesielt viktig hvis elveblest er begrenset til ett område av kroppen eller hvis barnet ble nylig spille utenfor eller kan ha blitt utsatt for en aktuell allergen.

Gi barnet en over-the-counter antihistamin, for eksempel Benadryl, så snart du legger merke til elveblest. Sjekk etiketten for å finne riktig dose for barnets vekt og alder. Benadryl kan gis hver sjette time, eller oftere hvis instruert av barnets barnelege.

Bruk is til elveblest å redusere hevelse og lette kløe. Masser området i 20 minutter med en kald pakke, i henhold til barnesykehus-Denver. En kjølig bad hver par timer er også nyttig.

Unngå varme dusjer og bad, tettsittende klær og andre årsaker til hudirritasjon. The National Institutes of Health advarer om at disse kan forverre kløe og hevelse.

Bruk over-the-counter hydrokortison krem for å lindre eksepsjonelt kløende utslett. I USA, er hydrokortison krem ​​tilgjengelig i 0,5% og 1,0% styrke. Start alltid med den svakeste krem ​​på barn.

Ring barnets barnelege hvis årsaken til elveblest er ukjent, hvis dette er den første episoden av elveblest, eller hvis barnet lider av livstruende allergier.

Se barnet nøye for tegn på forverring reaksjon, for eksempel problemer med å puste, hevelse i ansikt eller tunge, tungpustethet, blek hud eller vedvarende oppkast. Hvis noen av disse symptomene utvikler seg, eller om det er en historie for anafylaksi, ta barnet til legevakten for videre behandling.

Administrere kronisk elveblest med en daglig antihistamin, oral kortikosteroid, H2-antagonist, eller andre medisiner foreskrevet av legen din. Allergitesting og immunterapi kan også vurderes, ifølge Mayo Clinic.