Digidexo.com

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?

Hvordan kan Kiropraktorer forebygge arbeidsrelaterte skader?


"Arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager er nummer én arbeidsplass skade i Amerika," sier Charles N. Jeffress, USAs assisterende utenriksminister Labor. Som spesialister i muskel- og skjelettsystemet, kiropraktorer har kunnskap og trening for å forebygge slike skader.

Identifikasjon

Kiropraktorer først må identifisere dårlig utformet arbeidsområder og risikable arbeideren aktiviteter. Et arbeidsmiljø som ikke er ergonomisk orientert påkjenninger kroppen på måter som kan resultere i muskel-skjelettskader, som kan arbeide-relaterte aktiviteter utført på feil måte, eller med dårlige formen.

Oppløsning

Når risikoer er identifisert, kan kiropraktorer anbefaler arbeidsgivere og pasienter på hvordan man kan forbedre arbeidsforholdene for å støtte kroppen mer effektivt. Ergonomiske løsninger og riktig kroppen innretting minske risikoen for skader.

Forebygging

Kiropraktorer kan tilby behandling av aktuelle skader på en måte som også forbedrer muskel tone og balanse til bedre vakt mot fremtidige problemer. Råd om justering og holdning også bidra med forebygging av skader i løpet av arbeidsdagen.