Digidexo.com

Hvordan bruke E45 Cream

E45 er en linje med fuktighetsgivende kremer som brukes til å behandle tørre hudsykdommer som eksem. Det kan også brukes av personer med normal, tørr og svært tørr hud. The Endless Moisture linjen har spesielt blitt utviklet under veiledning av hudpleie eksperter for å gjøre det lett og ikke-fettete og fortsatt gi høyt nivå hydrering. E45 produktspekter inneholder også ansikts kremer og fuktighetsgivende shampoo.

Bruksanvisning

Bruk E45 Endless Moisture Light Body Milk hvis du har tørr til normal hud. Påfør en kvart stor mengde hvor som helst på kroppen der du trenger ekstra fuktighet. Gni det inn med sirkelbevegelser.

Bruk Endless Moisture Replenishing Care Body Cream hvis du har tørr til veldig tørr hud. Påfør rikelig der det trengs, og sørg for å bruke daglig for best resultat.

Påfør en krone-størrelse mengde E45 Facial Kremer over hele ansiktet for å fukte sensitiv hud. Facial serien består av en Day Cream og Night Cream å holde ansiktet hydrert 24 timer i døgnet.

Vask ansiktet med E45 Purifying Cleansing Milk for å fjerne skitt, olje og makeup. Hvis du lider av tørr hud, vil vanlige rensemidler bare tørke ut huden din ytterligere. Gni en liten krone-størrelse mengde av rensemelk mellom håndflatene og deretter bruker til ansiktet ditt. Skyll av med varmt vann.

Masser E45 tørr hodebunn Shampoo inn i hodebunnen for å behandle kløende, flassende hud. Sjampoen tilfører også håret, noe som gjør den myk og silkeaktig. Sjampoen er også trygt å bruke for personer med eksem. Bruk ca 3 ganger i uken.

Tips og advarsler

  • Bruk E45 kropps- og ansikts lotions daglig for å høste fulle fordeler av disse hydra produkter.
  • Slå av enheten og ta kontakt med lege hvis du utvikler noen uønskede bivirkninger som irritasjon og rødhet.