Digidexo.com

Årsaker til svimmelhet

Årsaker til svimmelhet


Hvis du opplever svimmelhet, kan du ha et problem med en eller flere av disse faktorene, ifølge Organized Wisdom: Hvis for noe grunn øynene dine er ikke oppfatte plass, plassering og bevegelse på riktig måte, vil dette føre til svimmelhet. For det andre, hvis sensoriske nerver er feil, vil dette vil rote opp din oppfatning av rom og bevegelse og dette resultere i svimmelhet. Beskjeder fra hjernen til nervene kan bli utløst opp av ulike grunner, og dette vil gjøre at du føler deg ustø og ubalansert. Hvis du har for mye væske i det indre øret, som er kroppens organ av balanse, vil dette føre til problemer. Partikler i øret er festet til sensorer som bidrar detektere og tilbake bevegelse og tyngdekraften. Hvis det er skade på partiklene, vil svimmelhet følge.

Vertigo

Ifølge Dr. Kevin A. Kerber, en nevrolog og svimmelhet spesialist ved University of Michigan i Ann Arbor, er det første som må bestemmes hva slags svimmelhet en person opplever. De tre vanligste typer svimmelhet inkluderer svimmelhet, ubalanse og ørhet. Vertigo er følelsen av miljøet spinne rundt deg. Det perifere vestibulære systemet holder øynene stasjonære gjennom forbindelser med hjernen. Imidlertid kan en fysiologisk ubalanse oppstå i de signaler som fører til små bevegelser av øyet som holder visjonen med topp ytelse når hodet beveger seg. Når en abnormitet i i signalet oppstår balanse, kan dette resultere i nystagmus, som er et mønster av øyebevegelser. Når øynene flytter på denne måten, det gjør det virke som de som verden er i bevegelse selv om personen fortsatt er. Dette er vertigo.

Andre faktorer som kan føre til svimmelhet og svimmelhet inkluderer virusinfeksjoner i vestibulære system, en hjerne tilstand, inkludert hjerneslag, svulst eller multippel sklerose (MS) og Ménières sykdom, som er når det er for mye væske i det indre øret kammeret. Når et hjerneslag, svulst eller MS krenke de vestibulære trasé dette er hva som forårsaker svimmelhet.

Ubalanse

En følelse av å være ute av balanse kan føre til svimmelhet. Problemer i lillehjernen, noe som er det området av hjernen hvor sensoriske signaler blir behandlet, kan føre til følelsen av å være ubalanserte og svimmelhet. Hvis det er noen form for problem som skjer i hjernen, er sanseinntrykk svekket, som et resultat, og hjernen har problemer med å tolke signalene den får.

Besvime

Mange av oss har opplevd, på ett eller annet tidspunkt, at følelsen av svimmelhet og svimmelhet etter å ha stått opp altfor fort. Dette kan være forårsaket av medisinen, ekstrem angst eller en reduksjon i blodstrøm til hjernen.

Sinuitis

Et tilfelle av sinuitis, som er betennelse i bihulene kan forårsake svimmelhet, ifølge bihulebetennelse Care (se Ressurser).

Medisiner

Hvis du lider av svimmelhet, vurdere medisiner du tar. Din medisin kan være årsaken til din svimmelhet. Nevrologi Channel bemerker at noen medisiner, samt miljømessige kjemikalier, for eksempel kvikksølv, tinn og bly, kan føre til øret forgiftning, som kalles ototoksisitet. Dette kan skade det indre øret eller den akustiske nerve, som er den åttende kranienerve. Dette kan føre til svimmelhet. Noen antibiotika kan føre til svimmelhet, særlig hvis man tar dem for en lang tidsperiode. Spesifikke legemidler som forårsaker midlertidig ototoksisitet inkluderer antidepressiva, antiepileptika, antihypertensiva, smertestillende midler, diuretika, kaldt medisiner og kinin.