Digidexo.com

Hvordan behandle Panic Disorder Med Anti-angst narkotika

Hvordan behandle Panic Disorder Med Anti-angst narkotika


Bruken av anti-angst narkotika, også kjent som benzodiazepiner, kan være en effektiv måte å behandle en panikklidelse, spesielt når det brukes sammen med atferd modifikasjon terapi. Panikklidelse, som er preget av hyppige og intense panikk eller angst angrep, kan effektivt reduseres eller elimineres med denne type behandling.

Bruksanvisning

Behandle en Panic Disorder Med Anti-angst narkotika

•  Dokumenter panikk eller angst angrep så grundig som mulig, og bemerker frekvens, intensitet, mulige årsaker og omstendigheter, og varigheten. Hold en journal for dette, slik at du nøyaktig kan registrere hver hendelse. Disse postene vil være svært nyttig for din lege eller helsepersonell for å avgjøre om en anti-angst stoffet vil være en effektiv form for behandling for deg.

Undersøke ulike typer anti-angst medisiner som brukes til å behandle panikklidelse, slik at du skal bli kjent med potensielle bivirkninger. Mer vanlige typer anti-angst narkotika er ****, Valium, Ativan og Klonopin. Vanlige bivirkninger er tretthet, forvirring, manglende evne til å kjøre bil eller betjene maskiner. Det er også viktig å innse at mange anti-angst narkotika er svært vanedannende.

Ta kontakt med legen din for å finne det beste anti-angst medisiner for å foreskrive for spesielt panikklidelse. Be om en fysisk undersøkelse for å utelukke muligheten for at din panikklidelse kan være relatert til en potensielt alvorlig fysisk tilstand, for eksempel hypoglykemi, hypertyreose, indre øret ubalanser eller til og med en hjertesykdom.

Undersøke bivirkninger som kan være forårsaket av noen anti-angst narkotika, spesielt i kombinasjon med andre medisiner eller stoffer. Blande anti-angst narkotika med alkohol, for eksempel, kan være svært farlig, noe som resulterer i økt angst, depresjon og til og med selvmordstanker. Gjennom alle medisiner du tar, sammen med annen relevant informasjon, med helsepersonell.

Start en sunn øvelse diett når du har besluttet å behandle panikklidelse med anti-angst narkotika, sammen med atferdsmodifikasjon terapi eller psykoterapi. En systemisk tilnærming til panikk lidelser er den beste måten å eliminere årsakene helt, i motsetning til bare å dekke opp symptomene med medisiner.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for paradoksale reaksjoner som kan oppstå med noen anti-angst narkotika. I noen tilfeller kan anti-angst medikamenter gi en virkning motsatt den som er beregnet for å øke hypertensjon, blodtrykket og følelse av frykt og angst. Oppsøke lege umiddelbart hvis du føler at du opplever en paradoksal reaksjon.