Digidexo.com

1200-Calorie Diet for Type 2 Diabetes

Ifølge nettstedet Medline Plus, type 2 diabetes (voksen-utbruddet diabetes) er en tilstand der kroppen blir ute av stand til riktig bruk eller produsere insulin, et lagringshormon som regulerer blodsukkeret. Dette krever en restriktiv diett for å holde blodsukkeret i kø. Vekttap kan også bidra til å gjenopprette insulinfølsomhet i diabetes, noe som gjør tap av overflødig pounds en avgjørende målet for diabetikere. En 1200-kalori diett kan sikkert hjelpe deg med å gå ned i vekt, men holder seg til denne tilnærmingen bare med samtykke fra legen din, fordi det er en ganske lav-kalori diett.

Diabetiker Diet Prinsipper

Forstå prinsippene for en diabetiker diett, slik at du kan følge dietten plan uten en eksplisitt daglige menyen. Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, dreier diabetiker diett rundt karbohydrat kontroll. Målet med diabetiker kosthold er å begrense både antall og hvilke typer konsumert karbohydrater for å regulere blodsukkeret. Dette betyr at du bør begrense deg til bare de karbohydrater som er slow-fordøye, og dermed ha mindre av en innvirkning på blodsukkeret. De er grønnsaker, frukt og helkorn (i den rekkefølgen du foretrekker). Unngå andre typer karbohydrater, inkludert sukker, alkoholer og raffinert mel, da disse kan forverre symptomene. Utover karbohydrater, inneholde rikelig med magre proteiner og umettet fett til hvert måltid, fordi disse kan bidra til ytterligere treg fordøyelse og hindre blodsukkeret skyter til en uønsket nivå. Mål for matinntak et stødig hele dagen. På en 1200-kalori diett, bør du sikte på å ha fire små måltider av 300 kalorier hver fordelt jevnt fra hverandre (hver 3-4 time).

1200 Calorie Meny

Til frokost, spiser to egg (140 kalorier) med en skive grov toast (75 kalorier) og en medium eple (95 kalorier). Dette setter frokost på 305 kalorier, rett på tempo for en 1200 calorie diett. Til lunsj spiser en kalkun sandwich med to skiver grovbrød (150 kalorier), tre gram av fersk kalkun (160 kalorier) og en liten mengde salat og tomat (ubetydelige kalorier). Til middag spiser omtrent fire gram av tilapia (150 kalorier) med en unse av brun ris (100 kalorier) og en bolle med brokkoli (ubetydelige kalorier). Flavor brokkoli med en halv spiseskje olivenolje (60 kalorier). Som en snack, har en unse av ristede mandler (170 kalorier) med to gram tørkede aprikoser (140 kalorier). Dette vil få deg til 1200 kalori mark uten altfor upsetting blodsukkernivået.