Digidexo.com

Migrene Svimmelhet Symptomer

Migrene Svimmelhet Symptomer


Migrene vanligvis opplever andre symptomer på toppen av sitt hodepine, svimmelhet og er en av de mest vanlige. Svimmelhet og vertigo er ikke det samme symptom, men begge kan medføre svakhet, tretthet og kvalme. Når folk er svimmel, føler de svake, som om de kan passere ut. Når folk opplever svimmelhet, rapporterer de ubalanse og følelse av bevegelse; denne følelsen har en tendens til å vare lenger enn svimmelhet, som er kortvarig.

Identifikasjon

Migrenepasienter kan oppleve øye, hode eller nakke, sammen med svimmelhet, vertigo, plutselig tretthet, svakhet, aura og lydfølsomhet på utbruddet.

Diagnose

Ingen diagnostiske tester for migrenerelatert svimmelhet er tilgjengelig. Klinisk historie er den beste determinate av fremtidige episoder.

Migrene Forebygging / behandling

Flere medikamenter kan hjelpe til å forebygge migrene, inkludert kalsium-kanal-og betablokkere, for eksempel Verapamil, som hindrer sammentrekning av arteriene og øke oksygenstrømmen. Leger anbefaler at pasienter tar migrene eller smerte medisiner så snart de opplever noen symptomer. Forskrevne legemidler er sumatriptan (dvs. Imitrex) og naratriptan (dvs. Amerge). Ny på markedet er Treximet, som kombinerer sumatriptan med naproksen natrium, et anti-inflammatorisk medikament som ligner ibuprofen.

Andre metoder for forebygging

Ikke alle utløser migrene kan unngås. Menstruasjonssykluser, hormonsvingninger, selv plutselige, høye lyder eller endringer i været kan bringe på migrene. Men unngå disse vanlige triggere: lyse eller blendende sollys; mangel på søvn eller en endring i søvnmønster; visse matvarer, som alkohol (spesielt rødvin), bearbeidet kjøtt, fermenterte oster, sjokolade, koffein, aspartam og MSG; og sterk lukt eller røyk. Også unngå stress så mye som mulig. Innse at konserter og andre høyt hendelser kan utløse migrene, samt situasjoner som kan forårsake reisesyke, for eksempel tema-park rides, båtturer, eller til og med riding på baksiden av et kjøretøy.

Self-Care på Home

Drikk rikelig med vann og spise regelmessig for å hindre svimmelhet oppstår. Regelmessig hvile er viktig. Stiger sakte til en stående posisjon vil bidra til å opprettholde likevekt. Vær forsiktig når klatring eller synkende trinnene og holde på rekkverket; bruke en rullator eller stokk hvis du føler deg ustø. Ta dype åndedrag og holde seg rolig hvis du opplever stress eller angst. Oppsøk oppmuntring fra andre, inkludert kjære og / eller en profesjonell rådgiver. Hvis svimmelhet vedvarer, bør du oppsøke lege.