Digidexo.com

Kolloidalt sølv & Swine Flu

Kolloidalt sølv & Swine Flu


Før ankomsten av enkle mikrobiologi og moderne kjemi, leger og healere av alle typer som brukes kolloidalt sølv til å behandle mange plager. Vitenskapen har siden avkreftet effektiviteten av kolloidalt sølv i behandling av enhver medisinsk tilstand. Faktisk, kan det føre til mer problemer enn det løser.

Kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er sølv som er suspendert i vann eller olje for oral forbruk eller påføring på huden. Det er den samme type sølv som er brukt i mynter og metall fungerer. Noen bedrifter og enkeltpersoner har hevdet at inntak av kolloidalt sølv botemidler infeksjoner og behandler tilstander som svineinfluensa.

The Science of Silver Bruk

I motsetning til enkelte krav, sølv er ikke en essensiell del av menneskets diett. Det heller ikke er vitenskapelig vist å være bedre enn vaksiner eller antivirale midler i å forebygge eller behandle svineinfluensa. Dette har ikke stoppet bruk av kolloidalt sølv som en influensa rette, men. De som bruker kolloidalt sølv må advares om de potensielle bivirkninger av bruken, men.

Argyria

Den mest vanlige bivirkning av bruk av kolloidalt sølv er en hudlidelse som kalles argyria. Argyria er mørkere (eller blålig farge) i huden som sølvrestene danner under huden. Selv om det ikke er et alvorlig helseeffekten av kolloidalt sølv bruk, er det irreversible. Ifølge Dr. Brent A. Bauer fra Mayo Clinic, sjeldne risikoen for fortsatt kolloidalt sølv bruk ta beslag, nyreskader og hudirritasjon.