Digidexo.com

Hvordan kan et kroppsskanning fungerer?

Prosedyre

Kroppsskanning er viktige diagnostiske verktøy. En kroppsskanning skjermer kroppen din, påvise tilstedeværelse av kreft, hjertesykdommer og andre abnormiteter. En kroppsskanning fungerer ved hjelp av flere røntgenstråler og elektroniske røntgendetektorer roterende rundt deg, mens du tar målinger av hvor mye stråling som absorberes i kroppen din. Den røntgenstråle arbeider i en spiralbane, mens et dataprogram viser dataene på en monitor. En kroppsskanning er en smertefri og enkel prosedyre som kan utføres i løpet av minutter. Alt du trenger å gjøre er å ligge på en body scanner bord og kroppen scanner vil ta flere bilder av overkroppen din. Bildene er gitt til en radiolog som ser på dem, og avgjør om det er noen problemer i ditt hjerte, lunger og mage.

Diagnoser

En kroppsskanning inkluderer en lunge scan og hjerteundersøkelse. Det tar bilder av dine nyrer, lever, mage, galleblære, lever, ryggrad, abdominal aorta, thorakalaorta, milt, lymfeknuter, bukspyttkjertelen, binyrene og bekken organer. I motsetning til andre diagnostiske verktøy, kan kroppen skanningen vil oppdage muligheten eller tidlig eller avanserte tegn på hjertesykdom, vaskulær sykdom, nyre svulster, leversvulster, lungesvulster, forkalkede nyrestein, aneurismer av aorta, forkalkede gallestein og eventuelle andre abnormiteter er bekken eller bryst regionen av kroppen din.

Eksamener

Screening og eksamener er viktig å behandling og overlevende plager som kreft og hjerte- og karsykdommer. Men en kroppsskanning ikke har vist seg å være noe mer fordelaktig i diagnostisering av sykdommer enn en fysisk eksamen. Faktisk, FDA har mottatt ingen data for å bestemme at en kroppsskanning vil behandle, behandle, kurere eller holde deg fra å oppleve noe bedre enn en vanlig fysisk eksamen. Kostnaden for en kroppsskanning kan variere alt fra $ 600 til $ 3000.