Digidexo.com

Hva Week Har Risiko for graviditet komplikasjoner Reduser?

Hva Week Har Risiko for graviditet komplikasjoner Reduser?


Gravide kvinner ofte følge utviklingen av svangerskapet på en ukentlig basis, og utdanne seg på veksten av deres ufødte baby. Mens uventede komplikasjoner kan oppstå når som helst under en graviditet, kan det være nyttig å ha en idé om de ukene der risikoen for disse komplikasjonene øker eller minker, samt noen grunnleggende ideer om hvordan å bli så frisk som mulig under svangerskapet.

Betydning

Den amerikanske Graviditet Association rapporterer at 6 millioner kvinner blir gravide hvert år og 1.995.840 av disse kvinnene vil oppleve en graviditet tap. Graviditet komplikasjoner vil oppstå i en annen 875 000 av disse graviditeter. For å forbedre denne statistikken, må kvinner være en aktiv del av løsningen ved å betale oppmerksomhet til sine symptomer under forskjellige trimester og rapportere eventuelle problemer til sin lege. Mens det er lite leger eller kvinner kan gjøre for å forhindre en spontanabort, for tidlig fødsel og svangerskapsforgiftning kan ofte være effektivt kontrollert hvis de blir fanget opp tidlig og behandles umiddelbart.

Abort

Ifølge American Graviditet Association, 10 til 25 prosent av medisinsk anerkjente graviditeter ender i spontanabort. Abort, eller spontan abort, beskriver ufrivillig avslutning av en graviditet før 20 ukers svangerskap. De fleste spontanaborter skje i løpet av de første 13 ukene av svangerskapet, og risikoen går ned til rundt 1 til 2 prosent på det punktet. Tilgjengelig forskning synes å indikere at en kvinnes risiko for spontanabort avtar etter en fosterets hjerteslag er etablert via ultralyd, med en 1991 University of Pittsburgh studien indikerer at den synker til rundt 4 prosent hos kvinner under 35 uten vaginal blødning.

Preeklampsi

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute (NHLBI) anslår at høyt blodtrykk spørsmål som svangerskapsforgiftning eller toxemia oppstå i 6 til 8 prosent av amerikanske kvinners graviditeter. Mens høyt blodtrykk problemer kan skje når som helst under en graviditet, ifølge Preeklampsi Foundation de er mest sannsynlig skje i løpet av tredje trimester av svangerskapet, som varer fra 27 uker til barnet er født på rundt 40 uker

For tidlig fødsel

Preterm arbeidskraft, der en baby er født før 37 ukers svangerskap, påvirker 12 prosent av svangerskap i USA. Tidlig fødsel kan skje når som helst etter at babyen kommer levedyktighet, noe som betyr at de har en sjanse til å overleve utenfor livmoren, inntil 37 uker, da de anses full sikt. Punktet der et foster er anerkjent som levedyktig varierer i henhold til nasjonale lover eller sykehus etikk regelverket, men de fleste leger og sykehus begynne livreddende tiltak ved 24 uker. Mens mange kvinner slappe av litt når deres babyer kommer poenget med levedyktighet, ifølge Centers for Disease Control (CDC) preterm fødsel er fortsatt den høyeste risikofaktor for spedbarnsdødeligheten i USA.

Forebygging / løsning

Leve en sunn livsstil har vist seg effektiv på å hjelpe til å redusere en rekke svangerskapskomplikasjoner. Før å bli gravid, kan du prøve å sørge for at du er så sunt som mulig ved å spise en balansert diett, tar en folsyre supplement og avstå fra røyking eller illegale rusmidler. Gravide kvinner bør slutte å konsumere alkohol, begrense koffein forbruk og sørge for at de ser sin lege regelmessig for prenatal check-ups. Hvis en kvinne mistenker at hun er å ha sammentrekninger eller andre tegn på arbeidskraft før 37 uker, bør hun kontakte sin lege kontor umiddelbart.