Digidexo.com

Hva kan man forvente på en Hot Stone Massage

Hva kan man forvente på en Hot Stone Massage


Du kan velge å oppleve en massasje med varme steiner på grunn av sin Deep Penetrating og healing fordeler. Spesielt er blanding av varme og massasje en oppskrift for å fjerne giftstoffer, hoppe-start stoffskiftet og lindre angst - (? Hare, M., 2005, Hva er Hot Stone Massage) selv premenstruelle stress.

Advarsler

Små barn og gravide kvinner bør unngå denne behandlingen. I tillegg, hvis du har en av følgende tilstander, unngå denne type massasje: anoreksi, åreknuter, åpne sår, arytmi, kronisk høyt blodtrykk, lever eller nyresykdommer, hjerteproblemer, epilepsi, organtransplantasjoner, pacemakere, diabetes, osteoporose, kronisk muskeltretthet, migrene, akutt feber og multippel sklerose (Hare, M., 2005, Forholdsregler).

Temperatur

Fordi visse områder av huden er mer følsomme enn andre, må temperaturen av steinene være varm nok til å trenge dypt inn i muskelvevet, men kaldt nok til å unngå ubehag. Derfor bør terapeuten oppfordre deg til å nevne noe ubehag du kan føle under massasje. Hvis du er spesielt følsomme om temperaturen, kan terapeuten bruke et håndkle for å beskytte ryggen din, som er en mer følsomt område.

Teknikk

Som enhver avslapping massasje, er det rom for en varm stein massasje forberedt på samme måte: lav belysning, aromaterapi og dempet musikk, for eksempel. Forvente for terapeuten å bruke eteriske oljer for å legge til rette for massasje. Du bør også ha en konsultasjon med din terapeut før du begynner, slik at hun er klar over eventuelle bekymringer eller medisinske forhold.
Begynn med å ligge utsatt på massasje bordet. Generelt terapeuten jobber seg oppover fra føttene, bena, ryggen og ut til armene og fingertuppene.
Når man arbeider benene, plasserer terapeuten en stein i forskjellige posisjoner på ett ben på en gang. Som disse steinene hvile på ett ben, bruker terapeuten en varm stein å massere det andre benet med lys, oppadgående strøk. For ryggen, er steiner plassert nedover ryggraden din, sammen skuldrene og på halsen. Samtidig glir terapeuten en annen stein opp ryggen og nakken.
Neste, spør terapeuten du forsiktig slår over i liggende stilling. Igjen, begynner arbeidet ved føttene. Slankere steiner er plassert mellom tærne som terapeut plasserer en linje av steiner på den ene låret på en gang. En annen stein brukes til å massere det motsatte kalv, ta vare å unngå haken bein. Som steiner hvile på lårene, kan terapeuten massere armene og plassere steiner i håndflatene.
Terapeuten fjerner de varme steinene fra lårene og plasserer dem på brystet, som passer. Lett massasje begynner på lårene. Husk at varmen bidrar trenge stramme muskler, og derfor masserer et område etter oppvarming den gjengir optimale fordeler.
Å massere brystet, tar din terapeut disse steinene bort som hun bruker milde glidebevegelser med en annen varm stein. Til slutt ender behandlingen med terapeuten fjerne steiner mellom tærne for å plassere dem mellom fingrene.