Digidexo.com

Hvordan Desinfiser en Mouth Splint

Munn splinter, munnen vakter, bite splinter eller reguleringer kan brukes til skikkelig justere tennene, forebygge tennene sliping, forebygge idrettsskader og andre bruksområder. Idrettsutøvere bruker munnen vakter under sportsarrangementer, mens bite splinter og reguleringer, kan brukes om natten for å justere tennene eller hindre tennene sliping. Munn splinter, over tid, kan bli korrodert og infisert med bakterier. Det er viktig å rengjøre skikkelig munnen splint. Noen husholdningsartikler eller over-the-counter tann rengjøringsmidler kan brukes til å desinfisere en munn splint.

Bruksanvisning

Rubbing Alcohol

•  Fyll en liten bolle med varmt vann.

Hell en liten mengde anti-bakteriell såpe i bollen. Omrør antibakteriell såpe i vann for å skape bobler og diffundere gjennom vannet.

Sett munn vakt i vannet. Skrubb munn vakt med den gamle tannbørsten som du ville tennene. Utøve press for å prøve å fjerne gunk lining munn vakt. I mellom skrubbing, senk munn vakt i såpevann.

Skyll såpen av munnen vakt i henhold til rent vann.

Fyll en liten bolle med en-til-en løsning av varmt vann og isopropanol. Fyll bollen nok til å senke munn splint. Omrør vannet til å diffundere gjennom alkoholen.

Sett munnen splint inn i bolle med varmt vann og alkohol. La munnen splint sitte i bollen i 15 til 20 minutter - ikke la munnen splint i alkohol for lenge, da dette kan skade munnstykket. Flip munnen vakt en eller to ganger for å sikre at alkoholen er å belegge helheten av munnstykket.

Fjern munn vakt fra vannet og alkohol. Skyll grundig med rent vann under kranen.

Rengjør alkohol ut av munn vakt ved å skrubbe munnstykket med en tannbørste og tannkrem i en bolle med vann. Hvis noen merkelige smaker oppstå fra munn splint, gjenta dette trinnet.

Dental Rengjøring og Desinfiserende Tablet

Kjøp dental rengjøring og desinfiserende tabletter. Disse tablettene kan finnes på de fleste apotek. En tannlege rengjøring og desinfiserende Tabletten skal arbeide for gebiss, holdere, munnen vakter eller bite splinter. Referer til dental rengjøring og desinfiserende tablet instruksjoner for spesifikk bruk produktet.

Scrub munnen vakt med en gammel tannbørste og tannkrem for å fjerne tykk gunk på utsiden av munnen vakt.

Sett tann desinfiserende og rengjøring tablett i et glass med varmt vann stort nok til å passe munnen splint. La tann tabletten løse seg opp.

Sett munn vakt i glasset med vann med oppløst tablett. Sørg for at hele munnen vakt er helt nedsenket i vann.

Sug munn splint i vann i 15 til 20 minutter eller beløpet som er angitt av rensetablett instruksjoner.

Ta av munn vakt fra glass vann og skyll grundig under rennende vann.

Hint

  • Du kan også ta din munn vakt til en tannlege for desinfisering og rengjøring. Hvis du ikke ønsker å bruke rubbing alkohol for å rense deg munn vakt, kan du bruke hydrogen peroxide i stedet. Bruk 1-til-1 deler vann og hydrogen peroxide og følg alkohol desinfisering delen.
  • Ikke desinfisere munnen splint med alkohol på en jevnlig basis, som alkohol kan potensielt skade eller bryte ned materialet munnstykket er laget av. Plassere munnstykket i kokende vann for å desinfisere det kan endre formen eller skade den.