Digidexo.com

Leg-styrke øvelser for pensjonister

Festet til kroppen din ved hoftene, og sluttet omtrent halvveis nede ved knærne, bena er to av de viktigste ressursene du har. De er grunnen til at du er oppegående, og deres helse og deres skjøter spille en avgjørende rolle i din uavhengighet.

Trening - spesifikt, beinøvelser - kan hjelpe deg til alder vibrantly og for å bevare en energisk livskvalitet. Moderat trening vil tjene deg og bena godt, for ikke å nevne ditt hjerte og vekt.

Fordeler med Trene bena

Hvis du har leddgikt i hoftene eller knærne, en studie utført ved University of North Carolina i Chapel Hill fant at felles fleksibilitet, smerte og tretthet alt vesentlig forbedret etter bare åtte uker med lav motstand øvelser. Fortsetter med trening opprettholdes forbedringene.

The American Academy of Orthopaedic Surgeons sier: "Trening er ... viktig for felles helse. Gjentatte bevegelser fremmer kroppens naturlige prosessen med smøre felles flater. Dette kan bidra til å minske leddstivhet og achiness."

Øvelse forbedrer også blodsirkulasjonen, noe som er gunstig for mange grunner. Spesielt for diabetikere, trener ikke bare senker blodsukkeret, men også den resulterende økt sirkulasjon bidrar til å opprettholde helsen til føttene og tærne.

Trene bena, selvfølgelig, styrker musklene, som er blant de største musklene i kroppen. Når de fungerer effektivt, vil saldoen bli mer stabil. Det kardiovaskulære systemet er også forbedret ved å trene ben, og sannsynligheten for dyp venetrombose (DVT) er minimali blant personer som trener og har sterke ben med god sirkulasjon.

Er det fare?

Ja. Du vil sannsynligvis få en entusiastisk "gå videre" fra legen din, men du bør sjekke med henne før du begynner ditt treningsprogram. Hun vil vurdere ditt hjerte, blodtrykk, vekt og eventuelle sykdommer du måtte ha. I tillegg kan hun gi deg noen instruksjoner, for eksempel advare deg å være forsiktig med å bøye dypt på livet fordi det kan føre til at blodtrykket til å pigge.

Også, mens du trener, ikke glem å puste inn og ut. Noen folk glemmer å gjøre det. De holder pusten mens øve, akkurat når de skal exhaling. Holde pusten kan også øke blodtrykket. Husk: anstrenge betyr Exhale.

I tillegg kan farende inn et treningsprogram resultere i anstrengt og avrevne muskler og til og med benbrudd. Så ta det med ro; starte sakte. En liten øvelse å bygge opp til en moderat mengde mosjon hver dag vil føre til mange fordeler.

Måter å utøve dine Legs

Turgåing er fabelaktig og effektiv. Det opprettholder muskel, forbedrer livet til ditt hjerte-karsystemet, og forbrenner kalorier, så gå, gå, gå. Det er også lav innflytelse og er langt mindre sannsynlighet for å forårsake skader som løping eller jogging kan forårsake. Gå tur med hunden, gå rundt kvartalet, kjøpesenter-tur og parkere bilen langt fra butikken. Du skal gjøre dine ben og vekten din en tjeneste, og ikke minst dine fendere.

Stol øvelser er også veldig bra. Hvis saldoen er av, eller hvis du har svimmelhet, stol øvelser er trygge og effektive. Du kan utføre ankel, shin, kalv, kvadricep, hofte og skinke øvelser, alt mens du sitter i en solid stol. National Council on Aging erkjenner stol øvelser som gunstig, og de gjenkjenner et beslektet program, Sitte og Vær Fit, som en "Best Practice" i helsefremmende og aldring.

Tenk også Tai Chi, en gammel kinesisk praksis som innebærer langsomme bevegelser som forbedrer styrke, balanse, konsentrasjon og generell trivsel.