Digidexo.com

Naturlig Oral behandling for skabb

Skabb er en hudinfeksjon som er forårsaket av midd og resultater i et kløende, rødt utslett. Leger og hudleger kan forskrive medisiner og hud kremer for å behandle skabb; Imidlertid er det en naturlig oral medisin kalt Neem som kan brukes for å bekjempe sykdommen.

Betydning

På grunn av antatte giftstoffer i tradisjonelle medisiner for skabb, mange pasienter søker et alternativ som inneholder ingen syntetiske ingredienser.

Identifikasjon

Neem er et tre som er innfødt til India og har vært brukt i århundrer i healing og naturmedisin. Kapsler som inneholder neem er tilgjengelig fra nettforhandlere, naturmedisinere og holistisk helse butikker. Neem te er også tilgjengelig.

Funksjon

Neem olje hudkrem har vist seg å være effektiv i behandling av effektene av skabb og eliminere midd som forårsaker tilstanden, ifølge kliniske studier utført av Feldmeier H. Heukelbach i 2006. Bruk av neem i tablett form, men har ikke vært undersøkt.

Side Effects

Drugs.com rapporterer at det er lite eller ingen bivirkninger forbundet med bruk av neem for behandling av skabb.

Andre bruksområder

I tillegg til bruk i skabb behandling, blir Neem også anvendes i urte behandlinger for vannkopper, akne, eksem, diabetes, artritt, og for å styrke immunforsvaret.