Digidexo.com

En Hjem Utbedring for Baby Eksem

En Hjem Utbedring for Baby Eksem


Eksem er en vanlig hudsykdom hos babyer. Heldigvis finnes det flere hjem rettsmidler for å lette symptomer, og i noen tilfeller helbrede utbrudd helt. Les videre for å finne noen av disse enkle og økonomi vennlige løsninger til denne irriterende hud problemet.

Pantry rettsmidler

Babyen kan elske å spise havregryn om morgenen, men denne frokosten kan også brukes topically å berolige eksem herjet huden. Bruk en food prosessor til å blande ca to kopper havre til en pulveraktig konsistens. Helle pulveret i rennende vann fra et varmt bad og rør. Babyen kan nyte en havremel bad for opptil 15 minutter. Rengjør babyen med rent vann og tørke hans eller hennes hud. Husk fuktighet gjør eksem verre, så sørg for å håndkle av huden helt.

En annen pantry rette er olivenolje. Gni armer, ben og andre eksemutsatte områder med olivenoljen. Kle barnet i løse klær laget av et pustende stoff (for eksempel bomull).

Unngå Foods

Mange eksem lider har rapportert en endring i regularitet av symptomer etter å kutte visse matvarer ut av kostholdet. Meieriprodukter er ett eksempel. Eliminere melkeprodukter har en tendens til å roe huden ned, glatt det ut og forvise eksem røde flekker. Reduser meieri i barnets kosthold for å se om det bringer forbedring.

Holde seg hydrert

Når kroppen fungerer på sitt beste, eksem og andre vanlige hudlidelser tendens til å avta. Riktig hydrering er en måte å holde kroppen fungerer på sitt beste. Barn kan dehydrere akkurat som en voksen, spesielt i varmt vær. Hold flaskevann, fruktjuice eller Pedialyte på hånden for å sikre den lille forblir fullstendig hydrert. Regelmessige våte bleier er en god indikasjon på at barnet får nok å drikke.