Digidexo.com

Naturlig anti-inflammatorisk behandling

Naturlig anti-inflammatorisk behandling


Sunn livsstil på naturlig måte har blitt en moderne mote innen slanking. Takk til vitenskapelig forskning og vitenskapelig utvikling, kan vi lett finne ut om visse matvarer som gagner kroppen din med mer enn bare ernæring. Anti-inflammatoriske midler har blitt funnet i flere naturlige matkilder. Disse naturlige betennelsesdempende midler som finnes innenfor våre matvarer kan gagne alle, inkludert folk som lever med leddgikt og personer med mange andre sykdommer eller skader som forårsaker betennelser i kroppen. Naturlig anti-inflammatorisk behandling kan også bli funnet ved hjelp av andre naturlige kilder.

Urter

Det finnes flere typer urter som kan gi oss en naturlig anti-inflammatorisk behandling. Dessverre kan ikke alle anti-inflammatoriske urter dyrkes lett i hagen din, men de kan finnes i de fleste moderne dagligvarebutikker. Ingefær, persille, hvitløk, basilikum, kanel og gurkemeie er bare noen av de mange urter som kan gi naturlig anti-inflammatorisk behandling. Ved hjelp av urter for naturlig anti-inflammatorisk behandling er en sunn og kostnadseffektivt alternativ til reseptbelagte legemidler.

Natural Anti-inflammatoriske Oljer

Det finnes noen typer olje som kan gi en naturlig anti-inflammatorisk behandling med ulike metoder. Tran inneholder anti-inflammatorisk egenskaper, da den inneholder omega-3 fatty oljer og har blitt vitenskapelig undersøkt for å vise at personer som lider av ulike former for leddgikt og andre inflammatoriske sykdommer kan ha nytte av en vanlig dose. Olivenolje har også blitt funnet å inneholde naturlige anti-inflammatoriske midler og kan gnis inn i berørte eller hovne området på kroppen samt fordøyd for positive resultater.

Granateple

Ulike vitenskapelige studier av granateple frukt i løpet av årene har vist at fordøye enten granateple kosttilskudd eller granateple frukt undertrykker to kjemikalier eller cytokiner kalles interleukin-6 og interleukin-8 som bidrar til å produsere betennelse i kroppen.

Natural Anti-inflammatorisk Diet

En annen måte å hjelpe slå smertefull betennelse er å kombinere en anti-inflammatorisk kosthold med din naturlige sunt kosthold. En anti-inflammatorisk diett består av å drikke mye vann (minst åtte glass per dag) og spise masse sunn fisk, frukt og grønnsaker samtidig unngå matvarer som inneholder hvitt mel, høyt mettet fett, store mengder sukker og rødt kjøtt.

Kosttilskudd

Det er så mange varianter av naturlige anti-inflammatorisk kosttilskudd, men mange av disse fortsatt krever vitenskapelig bevis for at de faktisk fungerer. Det er ingenting bedre for kroppen enn å motta naturlige matvarer og naturpreparater, enten det er for anti-inflammatoriske formål eller på annen måte. Husk at hvis du lider med en skade eller sykdom, må du alltid sjekke med legen din om det er trygt for deg å ta noen alternative medisiner eller behandlinger.