Digidexo.com

Hvordan Clean & Fjern Parasitter Fra Colon

Tykktarmen er en del av legemet som er kjent for eliminering av toksiner og avfallsmateriale. I løpet av tiden, slimaktig plakk, kan avføring og parasitter blir støttet opp i tykktarmen som følge av dårlige spise og livsstilsvaner. Parasitter er organismer som lever på innsiden av tarmveggene og de mate ut av maten du spiser. Når de dukker opp, kan ikke kroppen absorbere næringsstoffer riktig, og det kan bli utsatt for sykdommer og følelser av trøtthet. For å fjerne parasitter, er det flere tiltak som kan iverksettes.

Bruksanvisning

•  Rydd opp dietten. Det er visse matvarer som fremmer parasitter for å vokse, og de bør kuttes ut av kostholdet. Noen av disse inkluderer hvitt mel, sukker, gjær og matvarer som inneholder mye mettet fett. Også unngå kjøtt som ikke er tilberedt godt.

Drikk vann din. Eliminere høyt kalori drikker som brus, alkohol og søtet kaffedrikker. Drikk vann i stedet som det har ingen kalorier eller sukker, og det bidrar til å skylle giftstoffer ut av kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner bør spise 2,2 liter om dagen og menn bør spise tre liter om dagen.

Øk fiber. Fiber bidrar til å passere avfallsstoffer ut av tykktarmen ved å fremme regularitet. Noen matvarer som inneholder fiber inneholder hele korn, frukt, grønnsaker, havrekli og havremel. Det kan også bli funnet i form av et pulver som heter psyllium skall.

Ta noen urter. Det finnes ulike urter som kan hjelpe push-toksiner ut av tykktarmen, og også bidra til å drepe parasitter. Noen av disse inkluderer marshmallow rot, ingefær, aloe vera, burdock rot, svart valnøtt og pasjonsfrukt.

Spis noen viktige matvarer. Det finnes ulike matvarer som kan være gunstig å kvitte parasitter fra kroppen. Noen av disse inkluderer gresskarfrø, hvitløk, nellik og fennikel. Disse ikke bare bidra til å drepe parasitter, men også bidra til å drepe egg at de etterlater seg.