Digidexo.com

Hvordan lage en urtete for Joint Pain

Hvordan lage en urtete for Joint Pain


Leddsmerter kan være svært alvorlig og forstyrre dagliglivet til de som lider av det. Mens årsaken til leddsmerter kan variere, er det ganske ofte forbundet med betennelse i slimhinnen i leddene. En av de beste urtene for leddsmerter er løvetann. Ikke bare en luke, kan denne urten høstes og brygget til en te for å lindre leddsmerter og forbedre den generelle helsen

Bruksanvisning

Making Dandelion Tea For Joint Pain

Finn løvetann som ikke har vært berørt av plantevernmidler eller andre kjemikalier. Disse er best funnet i felt, enger, på plenen foran eller i bakgården. Løvetann ved siden av veien vil være forurenset med røyk. Hvis du ikke bor i nærheten av et område hvor løvetann vokse, ta kontakt med din lokale blomsterhandler eller gartneri om spesielle bestillings løvetann. For en kopp te, kutt blomst hoder off på ca 5 blomster. Skyll blomsterhodene i kaldt vann.

Plasser en håndfull blomst hoder (ca 5) i en middels stor kjele. Legg nok vann for dem å flyte. Dette vil gjøre nok for én til to kopper te.

Kok løvetann hoder i vann i ca 20 minutter.

Tøm kokt løvetann vann og hell i en kopp. Kast blomsterhodene unna, som alle næringsstoffene har blitt gjennomsyret inn i te. Legg stevia for søtning og sitron for smaken. Du har nå en urtete som vil hjelpe lindre leddsmerter.

Hint

  • Hvis du går gjennom en blomsterhandler for løvetann, sørg for å angi at du vil planter som ikke har vært behandlet med plantevernmidler. Hvis du har tilgang til løvetann, bare klippe nok blomst hoder for hva du trenger for å holde dem friske. Hvis du gjør mer te enn du kan drikke på en gang, må du oppbevare den i kjøleskapet for senere bruk. Løvetann te kan være laget av løvetann røtter, samt blomsterhoder.
  • Hvis du er på noen medisiner, ta kontakt med legen din eller en herbalist før man spiser løvetann-te, som det kan samhandle med medisiner.