Digidexo.com

Cons av elektriske sigaretter

Cons av elektriske sigaretter


Røyke sigaretter er skadelig for helsen og kan potensielt føre til lungekreft, men røyking elektriske eller e-sigaretter kan være potensielt skadelig for helsen din, også, ifølge Mayo Clinic. Elektroniske sigaretter, som deres motstykke papir rullet variasjon, inneholder nikotin. De kan også inneholde andre kjemikalier som ikke er grundig kjent i dag.

Ingen FDA godkjenning

The Food and Drug Administration har ikke vurdert elektriske sigaretter (e-CIGS) for sikkerhet, de har heller ikke godkjent dem for bruk, ifølge Mayo Clinic. En elektronisk sigarett produsenten søker å justere seg med FDAs stempel - for å sikre forbrukerne sin Produktet er trygt for bruk - ville ha levert en prøve og gjort en slik anmodning. Når dette ikke skjedde, FDA valgte å teste et par populære e-CIGS på egen hånd, finne at de elektroniske sigarettene inneholdt potensielle kreftfremkallende (kreftfremkall egenskaper), samt andre giftige kjemikalier. FDA har siden utstedt en advarsel, advarer forbrukere av potensiell risiko for deres helse hvis de bruker elektroniske sigaretter.

Metode for levering

Siden elektroniske sigaretter er batteridrevet, må forbrukerne opprettholde batteriets strøm eller kjøpe og erstatte batterier for å opprettholde den operative evnen til e-sigaretter. Det er en kostnad forbundet med denne type sigarett kontra de du kjøper i en pakke, laget konvensjonelt.

Flytende Nikotin Danger

Nikotin i flytende form - den type som brukes for elektroniske sigaretter - er en mer risikofylt type nikotin for røkeren å bruke, da det kan trekkes inn i munnen i stedet for bare inhaleres gjennom røyk. Ifølge stats Health Channel, til røykere som har en tendens til å ta en lang dra på en sigarett er mer utsatt for å trekke den giftige væsken inn i deres munn, som kan skade brukerens helse.

Kostnad

Den opprinnelige kostnaden for å kjøpe e-sigaretten inneholder et par batterier og omtrent fem nikotin patroner, ifølge University of Wisconsin Medical School Center for Tobacco Research and Intervention. Denne "kit" varierer fra $ 40 til $ 140in kostnader og erstatningsbatterier kan sette tilbake en røyker $ 15 til $ 20, med ekstra Nikotin går for ca $ 10 for en fem-pack kassett sett. Det er en mye dyrere utlegget av kontanter, i første omgang, for å bruke et produkt som ikke er statlig regulert for forbrukerens sikkerhet og er ikke i stand til å lovlig tout seg som en røykeslutt produkt.