Digidexo.com

Hjem rettsmidler for tann Pain Relief

Tannverk er vanligvis forårsaket av avansert tannråte. Abscess som resulterer i en tannpine begynner vanligvis som et hulrom eller chip i emaljen. Disse åpningene tillater bakterier å infisere massen eller midten av tannen. Dødt vev, bakterier og hvite blodceller danner puss og føre massen til å svelle. Hevelsen massen presser mot emaljen forårsaker smerte. Det er flere naturlige måter å lindre smerte og forebygge tilstanden helt.

Årsaker

Oftest er tannråte og den resulterende tannpine følge av mangelfull tannhygiene. Det kan også kjøre i familier, og kan bli forverret av forhold som forårsaker tørr munn.

Fordelaktig Urter

Fedd olje lindrer tannpine smerte. Påfør 2-3 dråper til tann ved hjelp av en bomullspinne.

Kava er nyttig for utstrålende smerter. Det er gunstig for nighttime smerte. Ta 20-60 mg daglig av Kavapyrone tabletter.

Timianolje er en naturlig antiseptisk og eliminerer bakterier i munnen. Følg instruksjonene på etiketten.

Willowbark gir lignende smertelindring som aspirin uten magesyke og risiko for blødning. Ta 20-40 mg i kapselform 3 ganger daglig.

Winter i form av et munnvann. Inneholder aspirin som smertestillende metylsalisylat.

Mat og drikke

Spis generøse mengder rå frukt og grønnsaker. De inneholder mineraler som holder spytt fra å bli altfor syrlig. Unngå brus og andre kullsyreholdige drikker som de slites ned kalsium i tannemaljen. Unngå klissete søtsaker som festes på overflaten av tannen.

Anbefalinger

Varmt saltvann kan lindre smerten av en tannpine eller abscess. Skyll med en løsning av en kopp varmt vann og ½ teskje salt.

Tanntråd minst en gang om dagen. Det er den beste måten å fjerne pesten.

Ikke bruk tygge vitamin C tabletter fordi de kan bryte ned tannemaljen.

Få dental cleanings minst to ganger i året.

Pensle etter hvert måltid.

Betraktninger

Kontakt tannlegen din dersom du opplever dental smerte etter rutinemessige prosedyrer.

Hvis en rotfylling er nødvendig, sørg for å informere tannlegen din dersom du noen gang har opplevd en herpes infeksjon. Hvis trigeminusnerven i kinnet er forstyrret det kan aktivere en infeksjon.

Kontakt lege dersom du opplever smerte når du åpner munnen bred, har feber, øreverk, tap av hørsel eller hvis smertene stråler og / eller varer i mer enn to dager. Tannpine kan også være forårsaket av ørebetennelse, en skadet munn eller kjeve, hjerteinfarkt eller bihulebetennelse.