Digidexo.com

Råd til noen som lider av angst

Ifølge National Institute of Mental Health, "Angst er en normal reaksjon på stress. Det hjelper en avtale med en spent situasjon på kontoret, studere hardere for en eksamen, holde fokus på en viktig tale. Generelt hjelper det man takle . Men når angst blir en overdreven, irrasjonell frykt for dagligdagse situasjoner, har det blitt en invalidiserende lidelse. "

Forklar til den personen som lider av angst at du er der for dem. Spør dem hva slags angst de lider av, og finne ut hva de utløser er.

Råd til noen som lider av angst

Ifølge Dr. Vijai P. Sharma, en ekspert på angst "I det siste året, 10 til 12 prosent av folk led av panikkanfall, fobier og andre angstlidelser. Det er nummer én problem for kvinner og menn det er andre bare til alkohol og narkotikaproblem. "

Råde personen som lider av angst som rådgivning kunne hjelpe dem å gjenopprette fra denne lidelsen. Tilby å følge denne personen til deres første veiledningen. Du kan et familiemedlem, eller legen vet om en psykiater som spesialiserer seg på angst, og du kan anbefale en psykiater til denne personen, eller hvis du trenger en henvisning, kan du klikke på følgende link, fra American Psychological Association: http : //locator.apa.org, eller du kan ringe 1.800.964.2000.

Desensitivisering

La personen vet at de kan ta små steg mot vendt hva det er som utløser angst. Gjennom desensitivisering, vil angsten i tid minske. Også råde dem til ikke å overdrive det, fordi hvis personen møter mer eksponering enn de kan håndtere, vil dette bare forverre angst.

Angst arbeidsbok

Foreslå at den enkelte kjøper en angst arbeidsbok som appellerer til dem, eller kjøpe en for dem.

Tretthet

Du kan forklare til din venn som, selv om de kan føle seg overveldet, de trenger å ta litt tid til å slappe av, fordi tretthet kan føre til symptomer på angst for å bli verre.

Trening

Spør denne personen hva utøve de liker og tilbud om å trene med dem. Ta lange turer er flott for angst lettelse, og vandre langs en rolig beliggenhet som en innsjø vil være gunstig for å hjelpe en person til å slappe av.

Få en Pet

Hvis personen som lider av angst har råd til et kjæledyr, tyder på at de får en på den lokale dyr ly. Denne måten vil de føle seg bedre om seg selv ved å vedta et dyr og gi dem et hjem. I sin tur vil det pet trøste personen og hjelpe personen til å føle seg elsket og beundret.

Konfidensiell

Gjenta aldri noe som den enkelte som lider av angst har fortalt deg i fortrolighet, tillit mellom dere to er viktig. Det er ikke nødvendig å gjenta noe, med mindre det er et nødstilfelle.

Du kan aldri råde noen som lider av angst hvis de ikke lenger stoler på deg.

Rapportere Fare for Law Enforcement

Hvis du føler at den personen som lider av angst er en fare for seg selv, eller er en fare for andre, ta kontakt med din lokale politiet for øyeblikkelig hjelp.