Digidexo.com

Hvordan lage din egen Ionic Foot Bath

Hvordan lage din egen Ionic Foot Bath


Har du vurdert å implementere en ionisk fotbad i din vanlige helse diett? Ved å gjøre dette vil du hjelpe kroppen din å kvitte seg med giftstoffer samtidig, på samme tid, blir mer levende og energisk. The awesome nyheten er at du ikke lenger trenger å bruke en formue å gå til et spa for å få denne behandlingen. Du kan gjøre det rett fra komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

Hvordan lage din egen Ionic Foot Bath

•  Plasser en fot spa liner innsiden av ionisk foten spa.

Fyll ionisk foten spa med lunkent vann. Vannet bør dekke toppen av matrisen, som er generatoren.

Hell 1/8 ts. havsalt inn i den ionisk foten spa å hjelpe konduktiviteten av vannet. Tillat saltet er fullstendig oppløst i vannet. Etter at saltet er oppløst, kobler array som inneholder metallplaten til midten av foten spa. Plugg i styreenheten.

Trykk på "Start" -knappen for å slå på ionisk foten spa. Plasser begge føttene på innsiden av foten spa. Tillate føttene til å suge i spa i 30 minutter. Du vil merke som føttene er soaking at vannet vil begynne å endre farger. Fargeendringen er et tegn på giftstoffer som er spennende kroppen din gjennom porene i føttene. Se i ionisk fotbad fargekart (Se Ressurser under) for å finne ut hva slags giftstoffer har gått ut av kroppen din.

Slå av enheten etter at 30-minutters økt er utløpt. Dumpe vannet ut av foten spa. Fjern spa liner. Rengjør enheten med en sertifisert renere og desinfeksjonsmiddel fra din lokale spa leverandør.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker en pacemaker, har hjertelidelser eller annen annen medisinsk tilstand, bør du ikke bruke den ionisk foten spa. Hvis du er usikker, ta kontakt med legen din før du starter en behandling.